My story in a nutshell.

Heej!

Jag känner mig väldigt glad idag hörrni! Vet ni varför? Va, va? Joo för att imorgon arbetar jag min sista arbetsdag! Efter ett års vikariat är jag klar för den här gången. Shit alltså, jag är stolt över mig själv! Så nu blir det till att vara ledig fram tills sommaren då det blir sommarjobb som vanligt. Sedan till hösten blir det förhoppningsvis plugg. Efter 5 år känner jag mig redo att ta mig an högskolan. En hel del har jag ju ändå hunnit med på dessa år. Vad jag har sysslat med de senaste 5 åren?

2005/2006. Jag ville stå på egna ben och åkte själv till USA och bodde i Richmond, VA i ett år. Det var spännande, läskigt, hemskt och fruktansvärt roligt.I december 2006/2007 kom jag hem till Sverige igen och jag stannade i Västerås i ca en månad innan jag åkte iväg själv igen till funäsdalen och arbetade ett halvår i ett skidcafé i backen. Det var kanske det roligaste jag har gjort. Galet och kul. Där lyckades jag också bryta benet och fick flygas med helikopter till sjukhuset där jag blev opererad i en stad där jag inte kände någon. Mamma och pappa kom och hämtade mig i bil och efter en månad hemma i Västerås återvände jag till funäs på kryckor. Så avslutade jag den säsongen. Men det gick det också!
Efter att säsongen slutade i maj 2007 åkte jag hem till Vässan igen. Där jobbade jag fram till april 2008 på samma ställe som jag jobbar nu. Jag sparade ihop en bunt med pengar, sedan drog jag och bästis iväg till Asien i april 2008. Ett halvår tillbringade vi i värmen och i kristallklart vatten. När vi kom hem i oktober 2008 stannade vi i Västerås fram till december innan vi drog iväg till Norge. Där fick vi jobb och vi stannade där fram till februari 2009. Det sög verkligen och vi drog hem till Vässan igen. Jag pratade med min gamla chef och jag fick ett års vikariat. Här sitter jag nu i slutet på mars 2010 och känner mig redo för att ta tag i livet! Det ska bli spännande att ta nästa steg i livet och se var det leder mig.





Americas next top model cycle 13

Ja vad ska man säga? Korta tjejer är jobbiga, ettriga och av någon anledning extremt högljudda. Eller vad säger du syster? Hehe.

Nu skämtade jag bara, ni kan vara lugna. Fast vad är grejen med Jesus tjejen? Herregud höll jag på att säga, men det är väl fel ordval. Jag undrar hur hon har tänkt rädda världen?



Jag är så j ä v l a slut. Vilken dag jag har haft. USCH. 2 dagar kvar på jobbet. Sedan vila...

Hörs!

Taking the stage

Nämen hejsan!

Jag ligger i soffan just nu och kikar på min nya favoritserie. MTV:s "Taking the stage". Dom sänder hela säsong 1 idag för att det är premiär för den andra säsongen ikväll. Jag fattar inte att jag inte har sett den här serien förut. Den är totalt awesome! Herregud jag är nog lite kär i Tyler tror jag. Hur söt är han inte på skala? Mia är totalt fantastisk på att sjunga. Jasmine är dryg. Ja, det var nog min lilla sammanfattning.

Igår var helt okej. Det var kul hemma hos Mia men krogen sög. Alldeles för mycket folk var det, man kunde ju knappt röra sig. Jag drog hem rätt tidigt med älskade donken som sällskap.









Nu ska jag återgå till att kolla på tv. Hare gött!

Rayban

Hej alla!

Nu har jag precis kommit hem från Uppsala. Jag har haft en trevlig 1 1/2 dag med syster och övriga inblandade. Igårkväll åt vi på en restaurang som hade världens härligaste atmosfär. Ett thailändsk ställe med lampor, parasoller och träbord överallt. Det kändes lite som att man satt på en thailändsk strand någonstans och smuttade på en mojito. Minus mojiton då. Helt plötsligt släcktes hela restaurangen ner och ljudet av regn hördes innan det började åska och blixtra. Det var helt klart kvällens höjdpunkt. Varje gång det hände (2ggr..) sa vi alla "wooo.." och jag kände mig lite som ett barn igen. Hehe. Maten var väl inte det godaste jag ätit, men inte heller det äckligaste.

Idag har vi gått runt i Uppsala och shoppat. Jag köpte en klänning till kvällens black and white-temaförfest. Jag föll för trycket. Mitt eget så att säga. Sedan impulsköpte jag ett par klassiska Wayfarers. R tycker att de ser exakt likadana ut som de jag har men NEJ DET GÖR DOM INTE. Dyra som fan dock.

Nej, nu ska jag dricka lite kaffe sedan ta en dusch. Festligheter väntar!

Trevlig kväll.

FREDAG!!!

ÄNTLIGEN.

Alltså jag tror inte ni förstår vad glad jag är över det faktum att det är fredag. Jag är heeelt slut. Jag förstår inte hur jag ska orka med resten av den här dagen. Det är fan jobbigt att jobba 6 dagar i rad.

När jag kommer hem idag ska jag packa ihop en liten väska och sedan vänta på att Richard eller Linus kan hämta mig. Sedan svänger vi förbi bjurhovda och hämtar upp brorsan. Sedan bär det av mot Uppsala! Ikväll ska vi äta på en mysig thairestaurang som heter KohPhangan. Det ska tydligen blixtra och greja därinne. Annelie på jobbet har ätit där i Sthlm och säger att det är jättegott.

Imorgon ska jag shoppa! Det ska bli grymt.

Nej ni, jag orkar inte skriva nåt mer nu. En sista grej bara, när Sara o Chat kommer hit så ska vi alla gå o se The lovely bones. Okej Soffan?



TREVLIG HELG.


The stoning of Soraya M.



Den här filmen såg jag igår. Baserad på en sann historia om Soraya M. En Iransk kvinna som under falska rykten som henns man spridit, döms skyldig till äktenskapsbrott av byns högsta (män). Hon stenas till döds.

Den här filmen är baserad på en bok som jag har stått och tittat på förut men inte tagit mig för att läsa eftersom den verkade så hemsk. Filmen var fruktansvärd! Jag led mig igenom hela. FY FAN vad orättvist livet är. Här går vi runt och klagar på att att det är kallt, eller att vi har fått en tusenlapp mindre i lön medan kvinnor stenas, vådtas eller ännu värre, as we speak i länder som Iran och Afghanistan. Det finns inget som heter kvinnorätt där. Är man född kvinna så behandlas man värre än djuren. Det är så jävla fruktansvärt. Kan man inte göra nåt? Jag vill inte leva i en värld där folk använder religion som en ursäkt att stena någon. Tror folk seriöst att Gud, om han finns, skulle tycka att det ena könet är mer betydelsefullt än det andra. Det krävs TVÅ stycken för sätta barn till denna jord. Förstår de inte det? Hur skulle världen kunna fortsätta utan kvinnor? Bara för att vi är mindre och fysiskt svagare betyder inte att att vi kan utnyttjas hur som helst. Eller, jo det gör ju tyvärr det. Det är ju den här historen ett tydligt exempel på. Men det är inte bara i länder som Iran där kvinnor forfarande behandlas illa. Det händer varje dag över hela världen. Bara en sån sak som att vi har vant oss vid att inte gå hem själva på kvällarna för risken att våldtas eller mördas är så stor. Hur kan man acceptera detta? Män slår sina fruar varje dag. Det är vidrigt och det värker i mitt hjärta när jag tänker på det.

Idag ägnar jag en tanke åt alla stackars kvinnor/tjejer som behandlats/behandlas illa av män. Vi ska väl se vem som segrar i slutändan. 


                                                                   "Are you frightened?" 
                                              "Not of death. But of dying, the stones - the pain."



Onsdag

Hejsan!

Ja min design ser förjävlig ut. Ska fixa den när jag får tid eller ork. Idag har varit en helt okej dag på jobbet. Vi hade möte på eftermiddagen och det gör att dagen känns lite kortare. Men det känns helt ologiskt att det inte är torsdag idag. Det borde vara det eftersom det är min fjärde jobbdag. Blä.

Helgen kommer att bli jätterolig! På fredag åker jag och brorsan till Uppsala och ska hälsa på syrran. Planen är väl att åka dit med Linus och richard, väldigt bra. Sedan umgås med kära syster. På lördag tänkte jag ta en lite shoppingrunda i Uppsala. Jag älskar att de har Monki där och H&M trend.

Sedan på lördag kväll ska en M. ha födelsedagsförfest med tema black & white klädsel. Min klänning är ljusrosa. Jag tänker hävda att jag är färgblind om någon undrar. Sedan blir det väl bmb på det. Ska bli kul! Underbart väder ska det bli på lördag så det blir att plocka fram skinnjackan och mina Raybans. Sedan på söndag väntar snöstorm igen. Haha. Vilket jävla land vi lever i!

Catch you guys later
 XOXO


Chili.

Hej people.

Dagen har väl inte varit sådär jättebra. Det började imorse med att chiliflaskan flög ut ur kylskåpet, ner på golvet och i tusen bitar. Glassplitter och chilisås täckte hela golvet, mattan, mina jeans, armar, väggar.. ja ni fattar. 5 minuter innan bussen skulle gå. Som tur är har jag en vänlig vän som skjutsade mig till jobbet istället. Så nu har jag suttit på kontoret en hel dag med röda fläckar på byxorna och luktat som chilisås. Blä.


En annan dålig sak med idag är att det är iskallt. Överallt. Jag är också på uruselt humör. Men jag ska hem och laga en god sallad, det är det enda som håller mig uppe just nu.

Haha nejdå så illa är det inte! Ha en bra kväll, det ska jag ha.



det nalkas födelsedag.

Egentligen vill jag inte prata om det faktum att jag fyller år om ca en vecka. Usch, fy och blä. Jag vill inte bli äldre! Men jag kom ändå fram till att jag skulle nämna för er som är intresserade vad jag önskar mig. Med det menar jag naturligtvis min familj, ni andra behöver verkligen inte köpa något. Alltså seriöst, jag vill inte ha något av er. Ni skulle bara våga skicka hem en massa presenter. Jag kommer vägra ta emot dom.

Hehe. Skoja bara.

Here goes:

1. Brillor från Rayban Wayfarer




 Ljuvlig liten sak. Dad och mum ni vet för jag har mejlat er info. :)

2. Flygbiljetter till Sydafrika.

 


3.  Pomeranian valp



3. Sara Gruen: Riding lessons



Går att beställa på adlibris, på engelska tack.

4. Underbara klänning på Sisters. Om någon är intresserad av denna så kan ni fråga Rebecka, hon vet vilken jag menar.

5.  Och ja, jag skämtade om nr 2 och 3. Jag fattar att ni inte kan köpa det, så pappa sluta upp med den där minen!

6. http://shop.hm.com/se/gardencollection
H&M the garden collection. det finns några riktigt underbara plagg där som jag skulle vilja ha. Dessa är utsålda på nätet men de kanske finns i butik i Uppsala eller London? De som intresserar mig mest är (nu räknar jag vilket nummer i kollektionenpåhemsidan från vänster, i ordning efter det jag mest vill ha.  Nr 15 (fantastiska färger), 22 (underbara röda rosjackan), 8 (röd, inte vit), 10. Skulle ni lyckas hitta någon av dessa skulle ni göra mig väldigt lycklig!

Sedan kommer jag inte på något mer.

Ha en trevlig måndag!


PS. SARA VAD ÖNSKAR DU DIG????


BULL

Okej. Nu är man tillbaka på jobbet. Det är tyst och stilla här på kontoret, det enda ljud jag hör är säkerhetsvakten som går runt och mäter dropp i pelarna. Ja fråga mig inte.

Efter gårdagens sockersöta inlägg tänkte jag berätta om filmerna jag såg igår. The box var ju utan att överdriva typ den sämsta film jag någonsin sett. Herregud vad den var kass! Allt från Cameron Diaz löjliga östkustdialekt till deras brist på förvåning över att en man med halva ansiktet erbjuder dom en låda; tryck på knappen så får ni 1 miljon dollar och någon okänd dör, tryck inte och erbjudandet går till någon annan. Jaha säger dom och frågar sig vad de ska göra. HALLÅ? Är det första frågan man skulle ställa sig? Regissören förlorade mig redan där, det var ju så jäkla fruktansvärt löjligt allting. Sedan när de började med portaler och flytande vattenlådor, blixar och jag vettafan- ja då tyckte jag synd om regissören. Han hade en hit med Donnie Darko och trodde sig kunna göra något liknande mysteriskt när han istället borde ha kastat in handduken för länge sedan. Den enda behållningen var att filmen ustpelade sig i Richmond, VA eftersom jag har bott där och jag kände igen mig i staden. Den var lite skoj. Nej pretentiöst bullshit och 2 timmar av mitt liv som jag inte kan få tillbaka!



Next. (500) Days of summer med söta Joseph Gordon-Levitt och dryga Zooey Deschanel. Jag har så svårt för henne, särskilt i en roll där det är meningen att hon ska vara perfekt, underbar och lite galen. Äh bullshit säger jag igen. Joseph utklassar ju henne med hästlängder. Filmen var iallafall underbar och hade ett fantastiskt soundtrack. Budskapet i filmen fördes fram och sista repliken var klockren. Jag skrattade t.o.m högt några gånger. SE DEN, SE DEN, SE DEN!



Hörs sen.



 

Lördagsmys!

Idag har varit en underbar dag! Jag vaknade halv nio (?) och kände mig pigg och utvilad. Pensionärsvarning på mig. Iallafall. Jag gick upp, tog en dusch och åkte sedan iväg med mina kära föräldrar på en shoppingrunda i strålande solsken och till ljudet att smältande snö. Kanske världens mest fantastiska ljud!

Jag hittade inte vad jag sökte utan åkte med päronen hem. Där myste jag med mina älskade katter. Lennon låg i Sofias säng i en alldeles varm och mjuk pälshög. Han gjorde sitt lilla mjao ljud som är så gulligt att man vill äta upp honom.

Sedan gick jag ut och satte mig i solen i en timme och lyssnade på radio. Efter det kom Mia. Då tog jag bilen och åkte och hämtade upp R och så åkte vi och hyrde film till kvällen. "The box" och "(500) days of summer".

Sedan åkte vi hem, jag satte mig framför datorn och började planera kvällens mat. Jag kom fram till Kycklingspett med paprika, lök och champinjoner i asiatisk marinad, potatisklyftor, tzatziki, hemmagjord hummus och en vitlök/lime/chili sås. Det har jag pysslat med att tillaga den senaste timmen. Nu står allt i ugen och doftar ljuvligt. Snart är det postkodmiljonären sedan ska vi kika på filmerna. Chips, cola och öl finns i huset. En enorm godispåse också.

Fan livet är underbart ibland. Man ska uppskatta alla små saker!

Haha ha.

IMDB - min bästa vän.

Ja, ni har avslöjat mig. IMDB är min absolut bästa vän (Förlåt R!). Jag kan sitta där i timtals! Man går in på en person och ett tu tre har man fått reda på att Steven Spielberg och Peter Jackson ska göra tre Tintin filmer. Till exempel. O du ljuva sida. Jag önskar ganska mycket att jag var imdb pro kund dock, det vore ganska så hardcore.

Soffan jag tror att du skulle vara intresserad av att veta att dom håller på med en Jane Eyre film nu. Jag vet inte varför det stör mig men jag gillar det inte riktigt. Jag älskar ju miniserien. Skådespelarna är inte heller alls så som jag föreställt mig. Michael Fassbender och Mia Wasikowska spelar huvudrollerna. Fast oj vilken yummy bild jag hittade på honom:



Ni kanske känner igen honom från Inglorious basterds, Hunger eller 300.
Plain Jane:



Ja. Åter till Tintin förresten. Filmen ska heta "The adventures of Tintin: The secret of the unicorn" och har med sig namn som Daniel Craig, Simon Pegg, Jamie Bell (som tintin) och Andy Serkis (SKRÄLL). Filmen blir den första i en tänkt triologi och kommer att släppas i 3D. Den första filmen kommer visas på bio 2011.
En av de första bilderna från inspelningarna:



Nej, nu ska jag gå och äta smörgåsbord. TJA!

Confused.

Ja så känner jag mig just nu. Gällande det mesta faktiskt! Men, men det är bara att ta nya tag framåt.

Igår jobbade jag 8-20.00. Det var ganska jobbigt och det kändes hyfsat konstigt att komma hem halv nio, kolla Grey's och sedan gå och lägga sig. Jag var helt slut och somnade på tre sekunder. Jag vet inte riktigt om jag har växt ifrån Grey's, tröttnat eller om det är serien som har blivit sämre? Jag känner liksom inte alls samma intresse som förut. Lite sorgligt faktiskt!

Imorgon är det fredag igen. Hur gick det till egentligen? Jag förstår ingenting. Men klaga är ju dumt så jag ska vara tyst. Fast jag jobbar söndag så det känns lite drygt. Men bra med lite pengar inför arbetslöshetsmånaderna som kommer.

Idag tänker jag promenera hem, önska mig lycka till. Jag kommer nämligen att vilja dö efter 5 minuter. Jag hatar motion.




Den här boken läser jag för övrigt just nu. Helt underbar. Jag älskar Khaled Hosseinis språk.


Ha det fint!

Overtime...

Hej alla.

Jag sitter fortfarande på jobbet. Det är nästan helt tyst förutom ljudet av fingrar som slår mot tangentbord. Och naturligtvis mitt tjatter. Så länge jag är här blir det inte tyst. Det ska ni inte tro! Moha ha ha.

Jag är rätt trött nu om det inte märks. Måste jobba över till åtta. 12 timmar har jag jobbat då.

"Yeay".

Ni andra lediga människor får ha en trevlig kväll!

Förresten, jag har beställt världens finaste klänning.. längtar tills den kommer fram.

HEJ DÅ.


Vinn en veckas betald drömresa

Vem vill inte göra det? Nu finns chansen, om man kan åka iväg i slutet av nästa vecka vill säga. Jag tänker ägna resten av dagen åt att fundera ut vad min drömresemål är och sedan ska jag fan vinna den här tävlingen! Jag vinner aldrig något, men denna står det mitt namn på. Läs mer:

http://www.reseguiden.se/artiklar/forverkliga-dromresan-bli-var-resereporter-1698


Annars då? Systemfel på jobbet, kan i prinicip inte göra något förutom att svara i telefon och säga att vi inte kan göra något. Lyckat.

Många funderingar över framtiden. Igår föreslog min vän att jag skulle bli socionom. Det låter faktiskt som något jag skulle vara väldigt bra på. Tänk vad roligt att ägna livet åt att hjälpa andra. Men film/tv/produktion/journalistik lockar också. Shit vad jag känner mig förvirrad!

Imorse blev en man knivrånad på sjöhagen av två yngre killar. Vart är världen påväg? Vem kan göra så mot en annan människa? Jag förstår ingenting. Var fanns deras föräldrar och varför rände dom ute vid fyratiden laddad med knivar? Vem kan rädda dom stackars ensamma vilsna själar som gör något sådant mot en annan person. Dom kan ju inte må bra inombords.

Sorgligt.

Remake

Hej människor!

Jag har återuppstått från de döda. Jag har inte haft någon lust att blogga. istället har jag umgåtts, kollat film, ätit god mat och dansat mig igenom lördagsnatten. Fy fan vad roligt det var i lördags! Bästa kvällen på länge. Mycket trevligt folk ute. En grej som jag inte förstår; bara för att man är snygg måste man vara odräglig, självupptagen och tro att man kan få precis allt man vill? Alltså seriöst grabben, ta dig i kragen! Löjligt.

Idag läste jag att de ska göra remakes av Hitchcocks klassiska "The birds" och Polanski's "Rosemary's baby". Alltså seriöst. varför? 






Om ni inte sett dom, JUST DO IT.

Ikväll ska jag hem till päronen. Mat och Mexicobilder är vad som bjuds.

Ha det gött hörrni.

 

Fargo.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Kolla färdigt på Entourage säsong 3 samt Fargo. Bästis vet inte om det sistnämna ännu men jag har en känsla av att hon kommer tycka att det är okej.






Entourage kan mycket väl vara den bästa serie som jag sett sedan... ja jag vet inte hur länge.


Bultande huvudvärk.

Sitter på jobbet. Huvudet håller på att sprängas.
Sorgliga besked imorse. Jag har nog gråtit mig igenom morgonen. Man kan aldrig förbereda sig för döden.

Nej. Nu ska jag försöka koncentrera mig på jobbet.

Jag hoppas ni får en trevligare fredag. Kramar till min familj.


Alla jävla människor titta hit!

Nu går vi in på http://www.takepart.com/thecove och så gör vi något. NU.

Sedan tänker vi på mormor.

Remember me





Hej alla!

Jag har inte haft tid att blogga så mycket den här veckan, det har varit lite kaosartat på jobbet.
MEN. Jag hann ändå med att se en förhandsvisning av "Remember me". Eftersom jag har haft så mycket annat att göra den senaste tiden gick jag in helt blind inför visningen. Jag hade inte ens sett en trailer! Jag visste inte vad den handlade om mer än det som stod om den i biotidningen.
Filmen var underbar. Det var ett starkt drama som förlitade sig på karaktärernas känslor och frustrationer istället för händelser. Den handlade om kärlek och tragedi och om hur ödet/slumpen formar ens liv och hur snabbt livet kan förändras. Eftersom jag inte läst något om filmen var jag inte alls beredd på hur det skulle sluta. Jag blev fullständigt lamslagen. Det var så oväntat på något vis men ändå så självklart. Sättet dom illustrerade det på var fantastiskt och håret på armarna reste sig flera gånger. Snyftningar hördes lite här och var i salongen.

Nej det var en upplevelse. Om ni ska se den, läs ingenting i förväg.
Nu ska jag fortsätta med pappershögen framför mig. Hörs!



Oscar

Hej alla glada.

Min helg var ovanligt kul. I fredags var jag ute på afterwork med jobbet och i lördags gick jag och R ut. Det brukar vara ganska tråkigt men i lördags var det helt okej faktiskt.

I söndags var det då äntligen dags för Oscarsgalan. Det var inte det lättaste att hålla sig vaken, men jag lyckades med att se hela utan att somna. Jag tycker att galan var ganska trist i år. Baldwin och Martin var urtrista, ja nästan pinsamt dåliga. Jag tycker hela "show" känslan saknades i årets gala och det kan ju bero på att det i princip bara var tråkiga skådespelare nominerade i år. Jag menar förra året var Brad Pitt, Angelina Jolie och Jennifer Aniston på samma gala i samma rum. Svårslaget!
Men jag är iallafall överlycklig över att Bigelow vann över Cameron. The Hurt Locker är en underbar film som är en miljon gånger bättre än Avatar.

När galan slutade klockan sex gick jag och la mig. Jag sov till klockan tolv. Sedan åkte jag och bästis runt på en väldigt trevlig shoppingrunda. Vi har bla äntligen satt upp hyllan ovanför soffan som vi har snackat om sedan vi flyttade in. Tack vare hennes härliga pappa. Lovely.

Idag satt jag och googlade på The cove och tror ni inte att discshop har den importerade filmen i lager? Jag dör lite av lycka. Nu är den beställd och inväntas imorgon efter jobbet. Can't wait.

Igår såg jag Bröllopsfotografen med R och G. Den var bra faktiskt, som jag trodde.

Nej ni. Nu ska jag fortsätta med mitt här på jobbet.

PARTY

Okej, nu kör vi. All in ikväll, ut på dansgolvet (troligt). Västerås get ready.






Here Comes The Flood

Tankar och funderingar en torsdagseftermiddag

-Peter Gabriel- Here Comes The Flood
. Underbar, alltid.
-Jag önskar verkligen att jag kunde spela gitarr. Det vore grymt.
-Nu sitter mamma på planet mot Mexico. Gud vad orättvist.
-Varför har jag inte bättre musik i min ipod?
-Kanske ska jag gå hem idag?
-Killar är dumma ihuvudet.
-Afterwork med jobbet imorgon. Borde bli kul.
-Sega kolor med olika smaker är rätt äckligt. Jag förstår inte varför jag proppar i mig dom.
-Sophie Kinsella är ett komedigeni och en jävla sucker for happy endings
-Varför suggestar folk vänner på facebook? det är ju hur mobbat som helst. "Jag är vän med dig för x tyckte det"
-Facebook är mobbat.
-Jag älskar facebook.
-Jag vill inte befinna mig här. På jobbet. I denna stad. Med dessa människor.
-"Vi är inte riktigt på samma våglängd" fick jag höra av en butik idag. Nej du är dum ihuvudet och det är inte jag.
-Sitter blindtarmen på höger eller vänster sida?




 


Dreamcast for "The host"

Okay, here goes:

MELANIE STRYDER (Evangeline Lilly):




JAMIE STRYDER (LOGAN LERMAN):



JARED (Jeremy Renner):




THE SEEKER (ELLEN PAGE):




UNCLE JEB (TIM ROBBINS):



IAN O'SHEA (IAN SOMERHALDER)



KYLE O'SHEA ( CHACE CRAWFORD)



WANDA (AMANDA SEYFRIED):




Nå? Vad tycks S?




O. M. G. SOFIA!

Vet du vad jag precis läste?! Jag kan inte riktigt andas ordentligt, jag sitter och studsar upp och ner i stolen här. Shit alltså. Diablo Cody ska (håll i dig) göra Sweet Valley High till långfilm. !!!! !!

Såhär sa hon på twitter:
Diablo says that the film will be set in the 1980’s, much like the original novels: “Don’t feel like brokering some deal with T-Mobile to give Enid a Sidekick.” It wont be anything like the 1990’s television series based on the books. The story will be a “sharp comedy/satire” but will feature “plenty of ’sincere’ SVH moments too.” “No werewolves. Plenty of Todd.”


Shit det här har jag väntat på ända sedan jag läste böckerna och var omkring 10 år gammal. Jag dör lite.
Projektet står t.o.m. nämt i imdb. Shiiit.

oo Tim Burton goes vampire

Jag läste precis någonting väldigt intressant. Tim Burton i samarbete med Timur Bekmambetov (Wanted, 9) ska producera "Abraham Lincoln; The vampire hunter". Yes ni hörde rätt. Filmen ska handla om Abraham Lincolns kamp mot vampyrerna, något som började redan i unga år, som ett sätt att hämnas för att de mördade hans mamma. Filmen kommer att vara baserad på en bok skriven av Seth Grahame Smith, som även kommer att skriva manus.

SPÄNNANDE, i cannot wait.

Några roliga kommentarer om artikeln:

Mothra
Tue 03/02/10 5:24 PM

Lemme guess: Johnny Depp as Abe Lincoln and Helena Bonham Carter as Mary Todd Lincoln? Hmm.. some synergy there with the three names, but I’m thinking “How soon does THAT open!?”

BigD
Tue 03/02/10 8:58 PM

I don’t think she’d be able to fit my enormous…expectations.

What? you thought I was going to say penis didn’t you?


alex
Tue 03/02/10 5:24 PM

omg omg – how about James McAvoy playing Lincoln!?! but i just want him to play everything because he’s foxy. but i think it would work!

Anthony
Tue 03/02/10 9:15 PM

James McAvoy is tiny. Abe Lincoln was like 6′4″.


Haha folk är så himla roliga. Förresten jag ska publicera min The host cast senare under dagen. Jag har precis kommit på vem som borde spela Jared. He he I am a dork.

See Ya!


Stephenie Meyer om huvudrollerna i "The host"

Såhär sa Stephenie Meyer i en intervju 2008 med MTV angående huvudrollsinnehavarna i hennes kommande film The host (som naturligtvis är baserad på hennes bok med samma namn):

Meyer: I would. ... With "Twilight," I felt the actors needed to be up-and-coming artists that haven't been recognized yet. ... With "The Host," I think the actors could be really big names. That would be cool. I'd love to see Robert Redford put on a beard and be Jeb; he would be amazing. ... Matt Damon has some very Jared-esque qualities, and then [I'd love to see] Casey Affleck as Ian and Ben Affleck as Kyle. Imagine the interplay.


Jag hoppas verkligen att hon inte får bestämma. Jag hade tänkt mig en mycket yngre cast. Matt som Jared? Nej fy. Casey kanske skulle funka, men han är alldeles för gammal. Jag ska fundera på vilka jag vill ska spela huvudrollerna och posta bilder sedan så får ni se!

Nu: Bourne identity.





Pomeranian

Hej!

Dagen har varit ganska så stressig. Taket rasar in på en butik, vem får ta reda på returer osv? Voila. Anyway, det är ganska kul att göra nåt annat än att svara i telefon.

Annars så har dagen gått ut på att titta på bilder på min framtida hund. Hittade en annons idag på en pomeranian och de är ju helt underbara. Jag vill inget hellre än att skaffa hund och nu kan jag såklart inte tänka på något annat än det. Kolla in lite bilder på rasen:

  











 





Jag vet att mamma och pappa inte riktigt förstår mig. Jag tror faktiskt att de eventuellt skulle bryta kontakten med mig om jag gick och köpte en hund. Men alltså. Jag tror ingen i hela världen kan förstå min kärlek och längtan efter en hund.

I hela mitt liv är en hund det som jag mest av allt velat ha. Och när man tänker efter, man kan ju dö när som helst, ska man inte göra det man vill medan man kan? Det blir ett enormt ansvar. Jag vet att det kommer bli kämpigt både ekonomiskt och tidsmässigt. Men jag tror att jag kan klara det, allt är möjligt om viljan finns där. Miljoner människor får det att fungera, varför inte jag? Jag vill ha mig en hårig liten hårboll till bästa vän.




Remember Me, Robert Pattinson.

Det är bra att ha vänner som går mycket på bio för då kan man om man har tur (vilket jag har ibland tro det eller ej) få följa med på förhandsvisningar. Nästa onsdag den 10 Mars ska jag hänga med M. och se "Remember me" med Robert Pattinson och Emilie de Ravin. Filmen verkar rätt mörk och sorglig men jag vill se den för att det är Roberts första riktiga film efter twilight hysterin. Det ska bli kul och se om han kan spela något annat än vampyr.



Snön bara vräker ner idag. Ska detta aldrig sluta? Jag ser bara vitt, vitt, vitt. Jag längtar efter grönt, blått och gult. Sol och värme eller varför inte lite regn. Vad som helst förutom vitt. Blä.

Nu är det snart dags för mig att gå hem. Ikväll ska jag läsa om en shopaholic i New York och sedan gå och lägga mig tidigt, jag är helt slut.
Hörs!

RSS 2.0