Vulkanutbrott.

Ja, men det är klart att det ska bli ett vulkanutbrott på Island dagarna innan jag åker. "kan bli värre än förra året". Ja det är väl klart. Turen verkar inte riktigt vara på min sida, men nu BER jag för att askan försvinner lika fort som den kom. Please. Prettyplease?

Idag njuter jag.

Idag njuter jag av att uppsatsen i princip är klar. Jag njuter över att det är sol ute, att Gabbe kommer hit över helgen och att jag ska belöna mig med en god cider ikväll. Idag vill jag också gratulera min bästaste vän som tar examen! Tiden har gått så jävla fort och jag tycker att det är helt sjukt att hon är "klar" nu. 1000000 grattiskramar till dig. Och jag önskar att jag kunde fira med dig ikväll. Men, jag njuter även av tanken att vi kan fira det på tisdag istället - i solen på stranden. O YES.


Blixt och dunder.

Idag har vi fått känna på årets första sommarregn. Åh, vad jag älskar det. Det är något speciellt med luften, lukten och grönskan. Om man samtidigt har en bra bok och kan ligga på soffan några timmar och läsa, samtidigt som man ser blixten slå till där ute... ja, det är inte mycket som slår det!

Förövrigt, mamma du har ljugit för mig i 25 år! Jag såg Svart Lucia häromdagen och det fanns inte ett enda par skor med i filmen "som rör sig av sig själv". Skräcken jag har burit under alla dessa år har varit helt i onödan...

Måndag den trettonde.

Idag hände det som inte ska - eller får hända. Jag och Elsa hade arbetat hårt i två dagar på vår uppsats, ändrat, fixat och skrivit till saker. Vid tolvsnåret var vi så gott som klara och kände oss nöjda. Sedan hände något oförklarligt och dokumentet försvann från datorn för att istället ha ersatts av det gamla oredigerade dokumentet. Vi fick panik, jag försökte återställa dokumentet, ja vi försökte med allt vi kunde hitta på - men det var borta. Det kändes helt fruktansvärt och jag lovar att jag inte ljuger när jag säger att det var nära till tårar från bådas håll.

Det var bara att börja om. Försöka komma ihåg allt vi ändrat, och skriva dit det igen. Göra 2 dagars arbete på en eftermiddag. Igen. Ja, man kunde ju nästan tro att det var fredagen den trettonde idag.


Eurovision final!

Vilken grym kväll det kommer bli! Jag ska till K och titta på eurovision med R och G (gillar att bara använda första bokstaven, hehe). Jag hejar på Sverige (skräll) och håller tummarna för att vi vinner (haha).
Idag har jag åkt buss från Råby till Bjurhova, dit och tillbaka. Lite jobbigt, men nödvändigt. Jag var tvungen att hämta filmen (Svart Lucia) till vår B-uppsats samt en resväska. Jag passade också på att göra fransk manikyr på mig själv, inte för att jag riktigt vet vad det är, men jag var jättenöjd med resultatet fram tills jag satt på bussen igen och märkte att typ all färg hade smetats ut. Lyckat!
Men ha en trevlig lördag mina vänner!

Haymitch.

Idag tävlar Sverige i Eurovision, woho! Det ska bli grymt spännande tycker jag.

Woody Harrelson som Haymitch? Det låter nästan för bra för att vara sant tycker jag!

Vad händer annars idag då? Jag ska plugga hela dagen, vi måste göra klart filmanalysen av Låt den rätte komma in för sedan har vi bara en filmanalys kvar, go us (om nu inte vår handledare vill att vi gör om typ hela arbetet igen)!

Ha en underbar torsdag.

Go Finland.

Nu drar jag iväg och pluggar hela dagen! Tänkte bara slänga iväg ett inlägg innan och säga att Finland var bäst i Eurovision igår. GO, GO!


Inte okej.

Blogg.se har haft problem i helgen så inläggen har inte kommit fram, så ni vet (inte för att jag har skrivit sådär jättemkt men ändå).

Idag har jag och Elsa pluggat, vi skrev klart en filmanalys samt tittade på den andra filmen. Imorgon ska vi göra den analysen.


Annars så har jag ringt chefsläkaren hos min familjemottagning idag. Jag har inte riktigt kunnat släppa att läkaren som skulle ha ringt mig, istället ringde min bror och meddelade honom vad ärendet gällde. Jag tycker inte att det är okej, oavsett vad det gäller för ärende. Hon bröt ju mot lagen, läkare har tystnadsplikt (även gällade familj)! Så jag ringde chefsläkaren och la in ett klagomål. Jag gjorde det främst så att hon inte gör det mot någon annan. Så det känns bra!

Igår såg jag I am number four och jag tyckte faktiskt att det var ganska bra! Underhållande teenage-scifi.

Om ca en timme kommer Rebecka hit, yeay!




Episodes

Innan jag går och lägger mig måste jag bara kommentera Episodes. Jag älskar den serien! Jag tycker att den är smart och rolig. Matt LeBlanc är charmig och väldigt stilig som gråhårig. Jag hoppas det blir fler säsonger!


Källa.

Musikal

Helt seriöst, musikalavsnittet av Grey's Anatomy är ju bara för mycket. Varför göra en redan smörig serie (bra smörig såklart) ännu smörigare? Fruktansvärt löjligt tycker jag.

Google Analytics

Förresten, har ni provat google analytics? Det är fantastiskt roligt! Man lägger till den i bloggdesignen och sen analyserar den allt man kan tänka sig om min blogg. Besökare, vilka städer/länder de kommer ifrån som läser den här bloggen, hur ofta de återkommer, hur länge de läser, om de läser via dator eller mobilt, vilka språk som bloggen har lästs på, hur de har hittat hit (via websidor, länkar, google), ja ALLT man kan vilja veta. Jag kan sitta där i typ timmar och kolla statistik. Till exempel vet jag att mig blogg har lästs av folk i USA, Finland, Norge, Danmark, UK (såklart) med mera. Jag vet hur många som läser min blogg från Västerås, Örebro, Malmö etc. Ja, det är helt enkelt ASKUL. Så ett tips är att fixa det till era bloggar/websidor ni också!


Naturreservat

Haha, jag läste nyss det här på imdb: "[...] Clary’s – *Spoiler Alert* – brother/love interest/hot angel dude/not really her brother. Yes, for those of you who are new to the franchise, you read that right – brother And love interest. It’s even weirder than the Jacob-Renesmee creepfest in Breaking Dawn!"

- Kate Spencer

 

Lite roligt uttryckt, för bägge historier är ju verkligen creepy. What's up with the incest liksom?

För övrigt så är jag lite sugen på att beställa Fallen Angels till semestern. Inte helt fel strandläsning. Har du köpt den än Sofia?

 

Idag ska jag försöka få med Gabbe på stan. Jag måste köpa bikini. Å FY OCH BAJS. Men det blir lite svårt att sola utan en. Sedan ska vi ta en timmes promenad här ute på landet. Ja, jag förstod häromdagen att jag bor ute på landet. Precis bakom skolan ligger två vackra naturreservat med spår och landsvägar. Det är väldigt vackert!

 

TREVLIG LÖRDAG!


Dagen är kommen.

Då är en lång vecka av plugg äntligen över. Jag och Elsa har varit superduktiga, vi har skrivit om i princip hela uppsatsen som vi gjorde förra veckan, syftet är ändrat och däremed en stor del av innehållet. Förhoppningsvis är det bättre nu!

Jag är överlycklig att det är fredag och att jag har en hel helg att njuta av. Passet är redan klart, min försäkring gäller fram till jul och min eukort kom med posten idag. UNDERBART att för en gångs skulle ha lite framförhållning. OM (typ) TVÅ VECKOR ÄR JAG I SOLEN !


Jurassic Park

Alltså, jag är så GRYMT sugen på att se Jurassic Park igen. Vet inte riktigt varför men jag tror nästan att jag måste sätta på den nu. Åh.

S.PIC


The Host.

Alltså. Varför i helvete har de castat Saorise Ronan som Melanie till filmatiseringen av The Host? Jag förstår inte. Hon är ju fel på alla sätt som finns. Det är väl ett tydligt tecken på att de kommer att försöka göra The Host till en ny Twilight. Det är ju inte särskilt förvånande egentligen, men ändå en besvikelse. Jag hade ett litet hopp om att den skulle bli lite mer 'edgy'.


The Office.

Jag har precis plöjt igenom hela sjunde säsongen av The Office. Jag antar att alla vet att Steve Carell slutar efter en säsongen så det blir väl ingen vidare spoiler att säga att sista avsnittet var sorgligt. Jag dog. WHY STEVE, WHY?

Jag hoppas att de ersätter honom med Ricky Gervais. Hehe ;)


RSS 2.0