Casting 'The Passage'

Jag och Sofia har utmanat varandra i att casta The Passage (som blir film 2013 - Ridley Scott har tydligen köpt rättigheterna till boken). Ska med spänning gå in på Sofias blogg och läsa hennes (förmodade) dåliga casting-choices. Så här kommer min FANTASTISKA castinglista:

15(-ish)-åriga AMY: Kalia Prescott

Bildkälla.

WOLGAST: Edvard Norton

Bildkälla

CARTER: Larry Gilliard Jr.

Bildkälla

SYKES: Stellan Skarsgård

Bildkälla

LACEY: Nia Long

Bildkälla

PETER: Andrian Grenier

Bildkälla

THEO:Nicholas Gonzalez

Bildkälla

ALICIA: Jessica Alba

Bildkälla. Med liite rödare hår kommer hon att passa perfekt. Hon är ju också en grym actionskådespelare och kommer passa som den orädde Lish.

SARAH: Nora Kirkpatrick

Bildkälla

MICHAEL 'THE CIRCUIT': Jesse Eisenberg

BILDKÄLLA. Kan inte se någon annan i rollen. Punkt.

CALEB: Diego Luna

Bildkälla

HOLLIS: Casey Affleck

Bildkälla

MAUSUMI: Shay Mitchell

Bildkälla. Hon är ingen vidare skådespelare tyvärr. Men utseendemässigt skulle hon passa bra!




TADA! Detta inlägg har tagit mig sedan i fredags att göra. Vilket liv jag har!
Ciao.



REVIEW

Transformers 3 var helt okej. Lite lång och tyvärr därför även lite långtråkig. Men det var en snygg uppvisning i specialeffekter. Helt otroligt vad de kan göra numera!

Bridesmaids är den roligaste filmen jag sett sedan The Hangover. Huvudkaraktären var så lätt att tycka om och det var länge sedan jag såg en film som jag inte ville skulle ta slut. SE DEN! NU! Det enda som förstörde var den lilla salongen med den superlilla bioskärmen - fan jag har nästan en större Tv hemma. Skynda på med byggandet av nya biografer nu tack SF!

Efter filmen gick vi till Cirkus och tog ett glas vin. Det var fullsmockat ÖVERALLT i hela jävla stan så vi fick stå vid ett litet bord. Jag kom hem runt tio glad och trött efter en trevlig dag!

Idag släpptes de första bilderna på Peeta och Gale (The Hunger Games) och fansen är redan galna i diskussionsforumen. De flesta diskussioner rör huruvida kläderna ser ut så som de föreställt sig eller varför Peeta inte använder blå linser. Väldigt underhållande!


Update

Med tanke på fredagens hemskheter så måste jag nog säga att mitt förra inlägg kanske kan uppfattas rejält opassande. Till mitt försvar, så hade jag inte fått reda på de fruktansvärda dåden då. Vilka hemskheter det finns i världen och vilka fruktanvärda människor som finns.

Denna vecka tar vi nya tag. Jag ska på bio ikväll med R. Vi ska äntligen se Transformers 3 - fast utan 3D. För biografen i Västerås kan tydligen inte visa fler än 2 filmer i 3D samtidigt. Helt sjukt dåligt. Men, men filmen vill vi se ändå.

På onsdag ska jag iväg med jobbet och äta och se Bridesmaids och på fredag kommer Elsa och stannar över helgen. Mys! 

Det var dagens update ;) 


Busy

Mycket att göra på jobbet idag - jag har inte haft en lugn stund sedan imorse. Men snart får jag gå hem! Jag ska fira fredagen med att börja se den andra säsongen av Pretty Little Liars.

Jag hann dock titta på lite bilder från Comic Con och följande filmer/serie är mina favoriter: 

Shark Night 3D (ööh bara namnet liksom- AWESOME)
Attack the Block
Don't Be Afraid of the Dark
Ringer
(serie med Sarah Michelle Geller)


                               
                               BildKälla

"I’m not sure I agree with the trailer, however, when it says that my
worst fears are about to surface. Because one of my worst fears would be
having to watch all these characters have their planned college holiday
fantasy weekend in peace where they only fear mild alcohol poisoning
and an upcoming week full of untagging embarrassing photos on Facebook,
rather than toothy death. And that’s obviously not what this movie is."
                                   -http://www.slashfilm.com/shark-night-3d-trailer/


HAHA!

TREVLIG HELG!


Kantareller

Vill någon vänlig själ tala om för mig var man i Västerås hittar kantareller? Gärna en detaljerad karta.


Bild hämtad här


Tack på förhand.

Counting

Den första postern för The Hunger Games har släppts! Denna bild som jag visar er här - rör inte på sig tyvärr (elden ska röra sig). Men jag är väldigt, väldigt taggad på att se hur filmen blir. Jag tror lätt att det kommer bli ett nytt Twilight fenomen. Tyvärr. Jag hade gärna sett att de skulle göra den till en mörk historia med R-rating. Men det skulle ju naturligtvis inte fungera då många yngre säkert har läst böckerna och de skulle inte kunna tjäna lika mycket pengar med en R-rating.


Want a mini-poster from The Hunger Games? Of course you do! Here’s how…  In 100 AMC theatres across the country this Friday, we’re giving out 100 mini Hunger Games posters in EACH theatre. Make sure to call your local theatre to see if they have the posters. You can find contact info at http://amctheatres.com. As Effie Trinket would say, “May the odds be ever in your favor!”
Bild hämtad här


Igår var jag hemma hos min kära vän Rebecka och hade det mysigt. Vi lagade hemmagjord pizza och såg How Do You Know. Den var helt okej men liite seg emellanåt.



Cold

Jag cyklade till jobbet imorse och missbedömde vädret totalt. Jag menar jag såg att det regnade, men inte att det regnade ett helt hav. Ögonen förvandlades till två pooler och byxorna fick en helt ny färg. Jag torkade lagom till lunch - innan dess satt jag och huttrade i flera timmar.

Nej usch och fy vilket väder! Måste cykla hem i det också. Jag gråter inombords.

Helgen var rätt trist. Gjorde inget speciellt förutom att städa lägenheten i Örebro igår. Lite sorgligt att flytta faktiskt.

JAJA.


Wild

You who do not remember
Passage from the other world
I tell you I could speak again: whatever
returns from oblivion returns
to find a voice

- Louise Glück,
The Wild Iris'

Vackert.

Rain

Äntligen fredag. Jag får gå hem om ca en halvtimme. Yeay! Den här veckan har varit lugn - men samtidigt har tiden gått rätt så snabbt.

Lagom till halv fem kommer det att börja regna...jag känner det på mig (eller rättare sagt jag ser att det är på väg...). Härliga tider! Måste älska cykeln.

I helgen måste jag åka till Örebro och städa ur det sista ur lägenheten för på måndag kommer besiktningsmannen. Samtidigt spenderar jag dagarna åt att febrilt leta efter en lägenhet i höst. Jag fick erbjudande om en lägenhet på 17 kvadrat med dusch ute i korridoren. Det kändes inge vidare så jag tackade nej. Hellre hemlös än det, typ.

Jag längtar till v.30. då får jag lön (är helt pank nu) och då kommer Elsa och hälsar på mig under helgen. Det blir askul! Man behöver saker att längta efter annars blir man ju helt nere.

Ja - ni får väl ha en trevlig helg.


Torsdag 14 juli 2011

Jag såg Elle s'appelait Sarah (Sarahs key) igår. Jag har också läst boken för ett tag sedan. Jag tycker att boken och filmen är ungefär lika spännande och rörande. Bilderna var snygga men jag tycker att Kristin Scott Thomas bar samma trötta min i hela filmen. Jag fick liksom aldrig någon riktig känsla för henne som karaktär. Hennes utredning i filmen kändes inte särskilt motiverad.

Tyvärr fick jag också en känsla av att något saknades i historien (precis som jag kände när jag läste boken). Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad exakt det är som borde förändras - men historien når inte helt ut. Pusselbitar saknades också (som för det mesta då man gör film av en bok) och jag fann mig själv sitta och irritera mig över att de inte förklarade vissa saker eller ändrade en karaktärs personlighet. Ja menar - varför i hela världen gjorde de systern så osympatisk?


Källa.

Idag kom antagningsbeskedet. Det står nu helt klart att jag kommer att ägna en termin åt att lära mig 3D animation. Kul!

Kontoret

Vad tror ni om den svenska versionen av The Office?
 
Jag är inte ett fan av Dorsin, så jag är ganska tveksam till att se honom i rollen som chefen. Jag tror att det kan bli lite fånigt...men samtidigt är jag nyfiken eftersom Björn Gustavsson ska spela Dwight. Dwight är ju den absolut roligaste karaktären och Björn Gustavsson är ju fruktansvärt rolig.


Bild tagen från Expressen

Vad tror ni?

Entertainment Weekly.

Nej. FAN. Helvete också!

Jag hatar när jag blir besatt av något och ska ha det NU. Varför kan jag inte tålmodigt vänta som alla andra? Varför är det så jävla svårt?

Jag har blivit besatt av tanken att prenumerera på Entertainment Weekly. Tanken slog mig nyss sådär pang bom. Nu måste jag. Jag behöver vartenda nummer. NU. 

Tyvärr har jag inte råd. En halvårsprenumeration kostar  1612:-, en årsprenumeration kostar 3224:-. Shit.

Nej, jag får helt enkelt bita i det sura äpplet och tålmodigt vänta tills den 25 juli innan jag kan belöna mig själv med ett nummer. God damn.


(källa)

Finn fem fel.











HAHAHA. Fy fan vilka fula bilder - jag dör!


This week.

Förra veckan tillbringade jag mest åt att bara bitter. Jag var arg och irriterad på typ allt. Men den här veckan ska jag skärpa mig. Inget blir bättre av att gå runt och sura!

Denna vecka ska jag och syrran inviga att cykla till Bjuris till och från jobbet. Jag ser inte fram emot det. Men nödvändigt och så får jag lite träning på köpet. POSITIV NU!

Abo.


It's friday

Äntligen!

Jag ser så mycket fram emot den här helgen - och då ska jag ändå inte göra någonting speciellt. Men jag längtar efter att få sova ut, att läsa min underbara bok, (The Passage) att äta god mat, att dricka en öl eller två och att umgås med Gabbe. Jag längtar efter två stressfria, lata dagar. 

I förrgår när jag kom hem till Gabbe efter jobbet var jag helt slut. Jag hade jobbat 8 timmar och sedan cyklat några kilometer i 40-gradig värme (så kändes det iallafall eftersom jag hade full vintermundering på mig) och jag var snorhungrig. Vad möts jag av då? Jo ett uppdukat bord med min abosluta favoritmat. Marinerad kyckling och poatisklyftor, sås och sallad med oliver. Det gjorde hela min dag. Så jag tror jag måste infoga Gabbe i min lista över saker som gör mig glad för tillfället. 

Jag hoppas ni får en underbar fredag och njuter av vädret medan det varar. Jag och Gabbe kanske tar en promenad ner till stan ikväll och tittar på PowerMeet bilar. Fråga mig inte varför, både han och jag ogillar hela grejen. Hehe wierd. 

Ciao! 

Excited.

Jag har varit otroligt dålig på att blogga den senaste tiden. Jag tror att det beror på att jag befinner mig i något slags mörker. Trots sommaren. Eller kanske just på grund av den? Det är inte lätt att hålla humöret uppe när man bara ser sommaren passera förbi utanför fönstret.

Okej. Jag ska inte bli filosofisk nu, utan jag tänkte istället visa upp några grejer som trots allt lyser upp min tillvaro (spännande, spännande...)!


 

1. The Passage av Justin Cronin. Jag har läst mycket bra saker om den här boken (som är på lite över 700 sidor lång) och jag längtar ihjäl mig tills den dimper ner i brevlådan. Skynda, skynda!



2.
Pretty Little Liars. Trots dåligt skådespeleri, störande hög musik i varje scen och hyffsat platt dialog så är det något med den här serien. Den är lättsam, spännande och underhållande. Jag kan egentligen inte förklara varför, men jag är fast.



3. True Blood, säsong 4. Å, vad jag älskar den här serien. Jag tycker att inledningsavsnittet var grymt! Klarar inte av att vänta en vecka mellan varje avsnitt.

 

4. One Day av David Nicholls. Min syster och mamma älskade boken (som ju kommer på bio med Anne Hathaway och Jim Sturgess snart) Måste därmed läsas.



5. MÅSTE SE SUPER 8.



6. Hörde av Soffan av Sara gillade den. Trailern ser rolig ut (även om det ser ut som en kvinnlig version av The Hangover) och därför är jag ganska peppad att se den..typ nu!



7. The Hunger Games. Tyvärr får jag vänta till 2012. Suck. Men bara tanken på filmen gör mig glad!



8. City of Fallen Angels. Det ska bli spännande att läsa den 4 boken i Mortal Instruments serien. Vi får se om den lever upp till de tidigare!


RSS 2.0