Längtar



...Till Hölick. Till London. Till grillkvällar hemma. Till spontana badminton spel med en arg Peter. Till havet. Till värmen. Till resor. Till klänningar och skjorts. Till sommaren!


Valborg

Så Ironman 2 var bra! Det enda kostiga var avsaknaden av action. Väldigt konstigt och rätt ovanligt när man går och ser en actionfilm. Det kändes lite som att det var en film som skulle presentera nästa film. Ja, jag vet inte om ni förstår vad jag menar men jag var ändå rätt nöjd med att slippa tusen actionscener.

Imorgon är det som ni alla vet Valborg. Jag antar att de flesta ska festa? Jag ska hyra film och dricka cola med G. Det blir nog trevligt.

Idag har jag till mammas stora häpnad (föreställer jag mig) gjort en synundersökning. Det var tydligen dags. 400 spänn rätt i sjön. Sedan ytterligare 700 för linser. Fy. Fan. Vilket. Rån. Men rätt skönt att ha det gjort.
Sedan cyklade jag och solade (WTF?). Alltså jag måste bara säga att solarium måste vara den skummaste uppfinningen någonsin. Detta var min 3:e gång totalt i livet som jag solade solarium. Jag fattar inte vad som flög i mig, men min vinterbleka hy började gå mig på nerverna.
Det är skumt det där med att ligga i ett litet varmt bås med tusen lampor i ansikter. En halvtimme ska man ligga där. Ingen radio fanns. Herregud. Jag höll på att dö av tristess! Efter vad som kändes som en evighet i dödsbåset så kollade jag timern och det hade gått två minuter. TVÅ MINUTER. Ni föstår nog inte min panik i det ögonblicket. Men jag överlevde.

Idag läste jag ut Riding lessons (började läsa den igår kväll/natt) och vilken underbar liten bok. Den systrar ska ni få läsa. Nu måste jag beställa uppföljaren.

Nej vet ni vad. Nu ska jag kolla vänner och sova. Jag är dödstrött för jag var tvungen att gå upp klockan halv elva. Fatta tidigt...

;)


PREMIÄRDAGS.

Hej hopp!

Eftersom jag befann mig utomlands när IRONMAN gick upp på biograferna så missade jag att se den. Sedan blev det aldrig riktigt av. IGÅR så hyrde jag den då slutligen med min vän och den var grym. Besatt som jag är så kollade jag genast in trailern för tvåan och sedan gick jag in på SFs hemsida. Till min stora lycka såg jag att den har premiär imorgon! Så imorgon blir det biomys med popcorn och allt som hör till.

Idag har jag mensvärk och känner mig helt slut i kroppen som jag alltid gör då. BLÄ. Men en promenad i det fina vädret ska jag försöka orka.

Fan det är mulet typ. När hände det? Jaja just my luck.

O Soffan- apropå din fina kommentar om mina kryddor. Ja det är typiskt mig och DET HAR BÖRJAT VÄXA. Hah. In your face! Jag är helt i chocktillstånd. Jag går förbi mitt lilla växthus minst hundra gånger om dagen för att kolla framstegen. När jag visade bästis blev hon också helt hänförd och kallade det "mirakel". Sedan blev hon lite sur för att jag inte bara hade planterat gräslök. Hallå? 

Nu ska jag spela mitt tvspel, Harry Potter and the order of the phoenix. Ja, man kan tro att jag är typ tio är gammal.

VAR FAN GÖMMER SIG NEVILLE?  


Helgen.

Hej vänner.

Helgen har varit intressant. Torsdag-fredag spenderade jag hemma hos familjen. Jag och brorsan hyrde skräckfilmer och vi hann med att se fyra stycken. Wes Cravens remake på sin egen film (varför gör man en remake på sin egen film?) "The last house on the left" var mycket bra, men också otroligt smaklös. Den hade en säkert fem minuter lång våldtäktscen som är bland det värsta jag sett. Det hade jag klarat mig utan att se.

Annars? Igår fick jag för mig att jag skulle börja odla kryddor. Så jag for iväg till Plantagen och köpte nåt miniväxthus som nu står i mitt fönster. Jag ville odla sockerärtor och morötter men mamma hindrade mig. Jag fattar inte riktigt varför man inte kan odla grönsaker inomhus? Dumheter. Men flera kryddor blev det iallafall. Enda problemet är att jag inte fattar hur man gör när man planterar...jag läste på baksidan på kryddpåsarna men herregud, det är ju som försöka läsa ett annat språk. Jag fattade nada så jag körde lite på känsla.

Allt kommer vara dött inom en vecka.

Sedan städade jag hela lägenheten och spelade lite tvspel. Senare fick jag sällskap av G och vi snackade lite om vårat interna krig.

Nej nu väntar jag på att R ska komma hem från Hbg, jag är väldig nyfiken på hur möhippan gick!

Kram!


Drömmar

Igår låtsades jag att det var lördag och att jag befann mig i strålande solsken på någon gullig restaurang i Paris. Jag och R åkte ner på stan och för att möta upp Linnea. Sedan gick vi till Å och tog ett glas vin och pratade om allt mellan himmel och jord. Mycket trevligt. Jag älskar vardagslyx. Min lilla fantasi om att vi befann oss i Paris gick tyvärr i spillror när vi skulle ta bussen hem. Det var så jävla kallt! Inte ens min fantasi kunde upprätthålla drömmen om sommar.

Nu vill jag ha ett hus på landet. Jag behöver ett stort kök med mycket plats för alla hundratals kokböcker som jag vill ha. Jag ska ha en hel samling med färska kryddor. Varje kväll ska jag laga mat från olika kulturer. Ett stort bord behöver jag där man kan sitta och prata medan maten puttrar på plattorna eller medan jag står och skär grönsaker.

Sedan ska jag gå ut till stallet och ta en ridtur på min underbara häst. Hunden får följa med och han springer brevid.

Efter att jag är klar i stallet tar jag ett bad och sedan tittar jag på film.

Western ridning i bergen någonstans i USA (kommer inte ihåg var).


Underbara böcker...

Som ni säkert förstått vid det här laget så älskar jag film och tv. Det gör mig glad. Men en annan sak som jag älskar är böcker. Ni vet, när man läser en bok som är så bra att man inte vill lägga ifrån sig den. Man blir besatt av att läsa och när man måste göra något annat (äta, duscha osv) så saknar man boken och längtar efter att plocka upp den igen. En riktigt bra bok slår en bra film med hästlängder.

Jag tänkte ge er några exempel på några böcker som fått mig att ligga och läsa till tidig morgon. Roligt nog är de väldigt kommersiella och de flesta är bokserier. Men jag antar att saker blir kommersiella av en anledning.

1. Tvillingarna (Sweet Valley och Sweet Valley High)

Bildkälla

Mitt första och allra tydligste bokminne. Jag älskade dessa böcker. Jag var nog rätt liten men jag tror att skulle jag plocka upp en gammal tvillingbok nu, så skulle jag älska den även idag. Tvillingarna levde i en perfekt liten värld med ständigt lyckliga slut. Jag ville leva i den där perfekta världen och gud så jag brukade önska att jag hade en tvilling!

2. Harry Potter bok 1-7

Bildkälla

Jag minns fortfarande den där känslan första gången jag tog upp boken. Mamma hade gett den till mig och jag tyckte att den lät så töntig. Av ren tristess läste jag den fösta boken i Hölick en sommar. Efter första kapitlet var jag fast. Boken var magisk, hur töntigt det än låter och de följande åren förvandlades till en total Harry Potter hysteri-värld mellan mig och min syster. När en ny bok skulle släppas köpte vi en varsin bok och satt tysta och läste en hel dag (vi läste alltid ut de drygt 700 sidorna på en dag). Den som läste ut boken först fick sitta och vänta på att den andra skulle läsa klart så att vi kunde diskutera boken. När den sista boken var utläst infann sig någon slags tomhet. Jag tror fortfarande inte att jag har kommit över det faktum att Harry Potter äventyret är över.

3. Twilight serien

Ja, jag vet. Men ni förstår nog inte hur det kändes efter att ha läst den första boken. Jag måste påpeka att jag läste dessa böcker innan hela twilighthysterin började och innan filmerna kom ut på bio. Nu i efterhand går dessa böcker naturligtvis inte att jämföra med Harry Potter men det var en underbar läsupplevelse. Och böckerna lästes naturligtvis på engelska.

4. Stig Larsson- Millenium triologin

Bildkälla
Det tog hundra sidor att komma in i den första boken. Sedan var man fast. Det gick inte att slita sig! Underbara, fantastiska böcker...

Ja det är mina tydligste favorit-bok upplevelser. Sedan har jag naturligtvis läst hundratals andra böcker som gett mig den där underbara känslan som bara en bra bok kan, men det är något speciellt med bokserier. Jag längtar till den dag då jag får uppleva det igen. Om någon har ett tips på en bokserie som jag borde läsa, som är fantastisk så SÄG DÅ TILL FÖR GUDS SKULL.


Filmer att se...

Jag tänkte göra en liten lista på filmer som jag längtar efter att se. det är väldigt blandade genrer.

A nightmare on Elm street
- Samuel Bayer


Bildkälla

Baseras på samma historia, men en ny version. Can't wait!

Robin Hood, premiär 12 maj
- Ridley Scott


Bildkälla
Jag har tjatat om den förut, men jag älskar Ridley Scott. Och jag älsar Robin Hood.

The last song, premiär 7 maj
- Julie Anne Robinson


Bildkälla

Ja jag vet. Det är super-duper pinsamt att jag vill se en film med Miley Cyrus i huvudrollen. En film som fått 2.5 av 10 på imdb. Men jag kan inte låta bli!

Occeans
-Jacques Perrin


Bildkälla

Jag älskar dokumentärer om djur. Jag är särskilt facinerad av havet, så denna vill jag verkligen se. Bilderna ser fantastiska ut.

Dear John
- Lasse Hallström

Dear John Amanda Seyfried Channing Tatum
Bildkälla

Jag gillar Lasse Hallström och jag är en sucker för romanstiska/sorgliga filmer så denna vill jag se såklart!

Kick ass
- Matthew Vaughn


Bildkälla

Den här verkar ju AWESOME. Vill. se. nu.

Toy story 3
- Lee Unkrich


Bildkälla

jag älskar Toy story. Jag älskar 3D.

The expendables
- Syllvester Stallone



Bildkälla
Hey, en film som har en cast som bla består av Syllvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Bruce Willis, Mickey Rourke och Arnold Schwarzenegger- MÅSTE SES.

Prince of Persia
- Mike Newell


Bildkälla

Den här filmen kan suga. Det återstår att se.

Så mina vänner. Nu orkar jag inte mer!

Cykelturen från helvetet

Idag fick jag för mig att cykla hem till mina päron och sitta på deras altan för att njuta av solen. 7 km är ju ingen baggis tänkte jag.

Herre . jesus . kristus .

Halvvägs trodde jag att jag skulle dö. Seriöst, jag trodde att jag skulle ramla av cykeln och bara försvinna. Jag var tvungen att ta en liten paus vid röda torget. Jag köpte en cola, det gav mig lite extra energi. Sedan ringde en vän och då slutade jag tänka på det jobbiga så resten av turen gick okej.

Hemvägen. Ja. Det var inge kul och nu känner jag mig helt slut. Jag är en riktig vekling. 

Förresten, Jag skulle ta med pappas systemkamera o låna den ett tag, tror ni inte att jag glömmer den? Jag är heelt hopplös.


Tjock personlighet

Häromdagen sa en killkompis till mig att jag har en tjock personlighet. Jaha. Vad innebär det då undrade jag? Jo tydligen så betyder det att jag äter en massa skit och aldrig motionerar. Men eftersom jag inte är tjock så är det bara min personlighet som är det.

Jaha. Först protesterade jag lite men nu när jag sitter här i soffan (som jag har legat i i princip hela dagen) och ser mig omkring i rummet så ser jag colaflaskor, en halväten popcornpåse, en halväten chipspåse, minst 2 kilo godis, piggelinpapper samt snus så skäms jag nästan lite över mig själv.

Äh. Jag bryr mig nog inte så mycket när det kommer till kritan.

Men måste tilläggas; mycket hälsosamt.

Not.


Orkan.

Blåser det orkan ute? Vad är det frågan om vädergudar?

Det är som att cykla mot en vägg. Väldigt givande.


Best friend.

Det värsta jag vet är att vara osams med folk. Det kräver energi, det är tråkigt men framförallt- det är så jävla onödigt. Jag förlåter hellre än går runt och är arg. Som tur är har jag förmodligen världens bästa vän. Vi har varit vänner i 10 år nu (okej 7...jag började avrunda till 10 år för kanske 4 år sedan hehe) och det finns ingen annan människa som jag litar på såpass mycket. Under alla dessa år som vi har varit kompisar har mycket hänt i våra liv. Vi har sammanlagt varit osams en gång under dessa sju år. Det var innan vi blev så bra vänner som vi är nu. Det slutade med att jag åkte hem till henne och i princip bönföll henne på mina bara knän att förlåta mig. Vilket hon såklart gjorde. Man kan inte anklaga henne för att vara långsint heller.

Så R; Om tio år när du är en högt uppsatt chef och gift med någon underbar man och har två ungar så förväntar jag mig att ni har ett gästhus på ert gods till mig, okej? Där ska jag bo med mina hundar, hästar och den senaste tekniken såklart. Jag skulle uppskatta en liten veckopeng också.. för jag kommer säkert vara ganska fattig vid det laget eftersom jag kommer äga hundra djur och förmodligen skänka bort alla övriga pengar till välgörenhet. Du kanske måste tillkalla lyxfällan och Charlie? Det kanske är bäst att du skriver upp det här? En liten påminnelse kanske?

Haha.




Lunchdate

Idag är det fredag. bajsfredag. Hehe skoja bara. FREDAG ska det vara.

Idag blir jag bjuden på en liten lunchdate.. jag vågar inte säga vem det är som bjuder.. men okej.. om ni tjatar så.. pappa! Sedan får jag låna bilen resten av dagen. Tänkte ta en sväng förbi mitt älskade mediamarkt och sedan om det fortfarande är sol; hem till bjurhovda och sätta mig ute och bli brun. (HA HA)

Det är härligt att vara så här positiv till saker, jag är inte van. Ni som inte förstår ironi kan få komma hem till mig på en liten undervisning förresten.





Freaky



Pictures taken by Chat

Trevlig fredag!


Hero of war

He said "Son, have you seen the world?
Well, what would you say if I said that you could?
Just carry this gun and you'll even get paid."
I said "That sounds pretty good."

Black leather boots
Spit-shined so bright
They cut off my hair but it looked alright
We marched and we sang
We all became friends
As we learned how to fight

A hero of war
Yeah that's what I'll be
And when I come home
They'll be damn proud of me
I'll carry this flag
To the grave if I must
Because it's a flag that I love
And a flag that I trust

I kicked in the door
I yelled my commands
The children, they cried
But I got my man
We took him away
A bag over his face
From his family and his friends

They took off his clothes
They pissed in his hands
I told them to stop
But then I joined in
We beat him with guns
And batons not just once
But again and again

A hero of war
Yeah that's what I'll be
And when I come home
They'll be damn proud of me
I'll carry this flag
To the grave if I must
Because it's a flag that I love
And a flag that I trust

She walked through bullets and haze
I asked her to stop
I begged her to stay
But she pressed on
So I lifted my gun
And I fired away

The shelves jumped through the smoke
And into the sand
That the blood now had soaked
She collapsed with a flag in her hand
A flag white as snow

A hero of war
Is that what they see
Just medals and scars
So damn proud of me
And I brought home that flag
Now it gathers dust
But it's a flag that I love
It's the only flag I trust

He said, "Son, have you seen the world?
Well what would you say, if I said that you could?"


Sömnproblem.



Bildkälla

Det är inte ofta man ser thrillers som lyckas med bedriften att kombinera snygga människor, en underbar miljö, enkel historia med spänning och ett hyfsat överraskande slut. Jag är så glad att jag såg den här filmen ikväll, den var underbar! Rekommenderas.

Clash of the crappy titans

OMG. Jag tror nog att det var den kanske sämsta film jag någonsin sett. Vilket SKIT! Alla spelade över, 3D effekterna sög och handlingen made no sense. Jag förlorade intresset efter några minuter, sedan satt jag mest och proppade i mig popcorn och fnös åt roliga kommentarer. Den här till exempel " I can fight anywhere, but I cant fight in the underground". Eh. VA?

Det var också roligt att försöka komma på namnen på alla kändisar som sprang runt i kjolar, det vimlade ju av dom! Så när jag inte kom på vad alla hette så höll jag på att dö av frustration.

Jaja. Mattias somnade efter typ fem minuter så jag antar att jag inte var värst!

Nej ni nu ska jag kolla på någon film på datorn, jag kan inte riktigt bestämma mig för vilken dock.. ska jag skrälla och sätta på en skräckfilm? ;)


Ha det gött.


Ellen D, Descent 2 and Public enemies.

Hej hörrni.

Jag har kommit fram till att det inte är bra för mig att titta på Ellen Degeneres, jag blir så känslosam. Det är lite drygt att börja dagen med tårar varje dag. Nej det håller inte.

Men jag förtjänar några gore-poäng för att jag började dagen med The Descent 2. Den var tyvärr enbart frustrerande. Vafan ska alla dö för? Kunde de inte bara låta hela sällskapet komma hem levande för en gångs skull. Jag blir så trött! Och jag fattar verkligen inte varför gubben i slutet gjorde som han gjorde, så wierd.

Jaja. Igår såg jag Public enemies med Johnny Depp. den var L Å N G. Den började bra, men mynnade ut i en seg ström av ointressanta skjutscener där slutresultatet framgick från take one. Jaja, jag hade inte förväntat mig att den skulle ha varit särskillt bra.

Ikväll ska ja möta upp R, Philip och två av hans kompisar. Glömde fråga vilka. Hehe. Sedan blir det 3D. Exciting!

Duschen väntar- ha en trevlig dag vänner.



Gråtfest 2010

Asså shit. Jag har kollat på Ellen Degeneres precis och hon hade som gäst en tjej som inte kom med i idol 2010. Det var tjejens tredje och sista försök eftersom hon år 28 år gammal så får hon inte söka nästa år.

Första gången hon sökte hade hennes pappa precis blivit mördad av hennes styvmamma. Så då gick det inte så bra för henne förståeligt nog. Andra gången hon sökte fick hon en parkeringsbot och eftersom hon inte hade råd att betala den hamnade hon i fängelse i 6 dagar så då sket det sig. Nu tredje gången kom hon inte med trots att hon var fantastisk. Glömde jag nämna att hennes dotter har epelepsi och hennes mamma är spårlöst försvunnen och sökt av americas most wanted?

Iallafall Ellen bjöd dit henne och lät henne sjunga. Efter att hon var klar säger Ellen till henne i förbigående att hon och Rana (en annan domare i AI) ska skriva en låt till henne som hon ska få spela in i en studio samt få ett skivkontrakt. Asså jag dog. Tårarna började rinna som aldrig förr. 

Jag ÄLSKAR Ellen, hon är GRYM. Hon måste ha världens bästa karma. 


Bildkälla

 


Blä och åter blä.

Mycket rör sig i mitt huvud idag. Jag kan dela med mig av de mindre viktiga grejerna.

-Varför visar de Americas next top model repriser varje dag, i princip hela dagarna? Samma avsnitt varje dag. Jag fattar nada.

-Var i helvete är min ipodsladd/laddare? Jag fattar inte var jag kan ha lagt den.

-Är Whitney Houston en bättre sångare än Mariah Carey?

-Vad ska jag hitta på idag?

-Varför är folk dumma i huvudet, hur svårt är det att vara trevliga mot varandra. Kärlek människor.

-Nej ni. Fy fan för assholes och- nu när jag tänker efter, delfinslakten.

-Snart ska jag sluta snusa förresten. Vi får se hur det går! Cold turkey?




Ett troll i Paris för.. två år sedan? Jag minns inte riktigt.

?

...

VÅR

Tja!

Vilket underbart väder vi har haft i några dagar nu. Igår gick jag ner till Mälaren och satte mig på en brygga och njöt av solen i några timmar. Härligt!

Om en stund ska ja träffa G. Vet inte riktigt vad vi ska göra men jag vill UT. Skinnjacka, jeanskjorta och Raybans. Våren är äntligen här!

Imorgon tänkte jag cykla hem om vädret fortsätter vara såhär fint.

På torsdag ska jag, bästis, Philip och eventuellt några av hans kompisar gå och se Clash of the titans 3D på bio. Den ser grym ut så det ser jag verkligen fram emot. 


Ian Somerhalder - The host

Yup. Det verkar som att fansens önskning kommer att gå i uppfyllelse. Ian somerhalder har lagts upp på imdb's sida som Ian O'shea. Fab? Jajamensan.


Dagens bästa.

"När en science fiction författare hittas död i en lila vattenpöl"

Dagens roligaste kommentar.


The days of our lives (its not called THE days of our lives Joey)

Alltså. Jag är inte van vid dagtv. Jag är van vid att jobba. Det är verkligen en omställning för mig att gå hemma och inte ha något att göra. Jag vet inte om jag gillar det för att vara ärlig. MEN jag måste ju vara den sista människan på jorden som har upptäckt Days of our lives. Asså jag har kramp i  magen! Det är ju så fruktanvärt roligt! Vilken humor! Jag föreställer mig hur manusförfattarna sitter och skrattar för sig själva. Haha ha. Nyss kom en oväntad besökare hem till ett gift par. Han skulle lämna över något papper till mannen i huset. Han tar papperna och går mot mannen. När han passerar kvinnan väser den oväntade besökaren till henne. "you know you should be with me, he doesn't deserve you". Detta uspelar sig ca en meter från hennes man som naturligtvis inte hör detta.

Alltså, varför har ingen berättat om denna roliga serie? Sunset beach flashbacks.
hihi. Jaja.

IDAG ÄR DET FREDAG! Det glömmer vi inte även om vi är arbetslösa. Oj. Jag lät lite som gollum precis. Skrämde mig själv lite. Iallafall. Idag ska jag ner på stan och träffa bästis. Tänkte handla några grejer innan vi drar hem för ett Peep show marathon. Jag längtar! Jag har ju tjatat om den serien förut människor, så ta er i kragen och se den! Garanterar många skratt.

Ha en underbar fredag människor.


Ari Gold

Någon annan som gillar Entourage? Eller kanske framförallt Ari Gold? Han är ju grymt jävla rolig och roliga killar är hett tycker jag. Giftemål igen? Jomenvisst.




Work and no play makes me want to hit something.

Vem kunde ana att det skulle vara så svårt att avgöra vad man vill jobba med i livet?

Nej. Nu ger jag upp. Titta på film?

Fan i helvetet

Var i hela jävla världen har jag lagt min studera.nu kod?? VARFÖR TAPPAR JAG ALLTID BORT ALLT?

blää.


You've been a busy little ant

Hej igen!

Det var några dagar sedan sist jag skrev. Det har varit fullt upp här hemma på bjurhovda. I lördags åt vi påskmiddag. I måndags bjöd mamma på Mexicomiddag eftersom hon var i Mexico för ett tag sedan. Hon lagade en hel drös med mexikanska rätter och till det bjöds tequila, tomatjuice och limejuice. I vilken ordning dessa skulle drickas kom hon inte ihåg så vi fick improvisera lite.

Vi har de senaste dagarna sett en hel drös med skräckfilmer. Bland annat Cabin fever, Darkness, Homevideo, Saw VI och Plague town. Vi har även sätt Gamer. Ganska brutalt dålig film. Inte så konstigt att jag har haft mardrömmar de senaste två nätterna!

Igår begravdes min kära mormor. Det var jobbigt. Men det var en fin begravningscermoni, precis så som jag tror att hon ville ha det. Du finns kvar hos oss Margit!

Idag åker Sara och Chat hem. Det känns lite vemodigt. Men, jag åker ju faktiskt och hälsar på dom i London i Maj igen så det hjälper lite.

Några kort.















Idag åker jag tillbaka till min kära lägenhet. Även om det har varit kul de senaste dagarna så längtar jag hem till mitt. Jag och bästis har femte säsongen av Entourage att se fram emot och även säsong 1-5 av Peep show. Jag fick dessa boxar av Sara och Chat i födelsedagspresent. Kan det bli bättre än så?

Ha det så bra!

Thorpe amusement park, London

10 maj - 20 maj åker jag ännu en gång till London. Bor och umgås med syster och Chat. Jag köpte flygbiljetter imorse för 259:- tur och retur. Haha, hur sjukt?

Iallafall. Vi ska åka till thorpe amusement park någon dag när vi är där och jag längtar! Det finns inte mycket som slår en härlig beg-ochdalbana.







Ha en mysig söndag!

Russell Crowe

Det var många som tyckte att han inte förtjänade en Oscar för "Gladiator". Själv har jag alltid älskat honom även fastän han inte alltid har gjort kloka karriärsval. Jag såg honom nyss i "State of play", filmen baserad på BBC's tvserie med samma namn om jag inte missminner mig. Filmen var väldigt bra!








Nu längtar jag tills Robin Hood kommer på bio.








Life unexpected

Jag glömde säga att jag har börjat titta på tvserien "Life unexpected". Den handlar om en tonåring som lämnar sin hemska fosterfamilj och söker upp sina biologiska föräldrar för att bli omyndighetsförklarad. För att bli det behöver hon deras underskrifter. I rättsalen dyker bägge föräldrar upp och det hela leder till att domaren ger dessa två delad vårdnad om dottern som de lämnade bort efter födseln.

Den verkar grymt bra. Trivsam på något sätt, så se den!






Hörs!

A family tree

Jag är hemma igen. Det är påsk, alla är lediga och jag tar det bara lugnt. Ikväll är det film och ostbågar som gäller.

Sofia färgar håret, bror spelar Xbox och föräldrarna lagar mat. Själv ligger jag i sängen med datorn i knät och med världens bästa katt vid fötterna. Imorgon kommer Sara och Chat. Som jag längtar! Skynda er snälla!



Syster färgar hår och ser allmänt blek och olycklig ut.




I see dead people!




Älskade katt.



Påskgodis (som att man behöver en anledning. Egentligen.)



Syskonen i yngre upplagor.



Jag i litet format.



Bror är inne i sitt tvspel.


Ha en trevlig långfredag!

Charlie Söderberg

Jag måste bara dela med mig av mig lilla förälskelse för Charlie Söderberg. Ni vet, killen från lyxfällan. Han är ju inte snygg på något sätt egentligen men har har något speciellt. Bästis tycker att jag är knäpp. Men hallå, här snackar vi MAN. Självsäkerhet, intelligens och karisma. Me like! Bröllop nästa!


Birthdaygirl!

Hej alla glada!

Idag är det min födelsedag! Och nej. Det är inte ett skämt. Alla verkar tycka att det är väldigt roligt att jag fyller år den första april "jahaa är du ett aprilskämt? Nu förstår jag" säger de flesta, sedan fnittrar dom lite.

Jag är hemma på bjuris i villan. Alla är på jobbet och jag känner mig lite uttråkad. Redan! Så jag tog kort på lite grejer som jag tänkte visa.




Mina fina glasögonfodral. Det övre är till mina fina glasögon som jag fick i dag och de undre mina wayfarers som jag köpte i Uppsala i helgen.







Det fick bli bruna brillor. Jag har ju redan ett par svarta.







Min underbara klänning som jag fick i morse av bästis och syster. Det gjorde ni bra! Den ser ut som ett litet konstverk.




Den här blusen köpte jag för kanske ett år sedan. Jag älskar den, den är så söt. Jag har inte sett den det senaste typ halvåret dock. Var tror ni jag hittade den? MAMMA av alla människor hade tagit den.




Tack för fina presenter idag alla underbara människor. Ikväll blir det god mat med familjen innan jag åker hem till lägenheten och firar min födelsedag lite med bästis.

Imorgon ska jag hjälpa mamma att städa ur mormors lägenhet. På lördag kommer Sara och Chat och på Söndag blir det Alice 3D med Mia, Lisa, Lisa och Rebecka. Jag måste bara kolla så att Rebecka kan först. På måndag blir det Mexicokväll och tisdag begravning. Både roliga och sorgliga saker att se fram emot.

KRAM!

RSS 2.0