Mediamarkts magi...

Så är det äntligen torsdag igen. Den här veckan har bara flugit förbi! Jag har inte gjort mycket annat förutom att jobba och sedan legat utslagen på soffan framför veckans Grey's eller liknande program.
Eller, jag hade ju en konfrontation i måndags. Behövdes efter lördagens fiasko (bland annat).

Men strunt i det nu, Life goes on!

Idag åkte ja på lunchen och käkade Burger King. Påväg tillbaka till jobbet bestämde jag mig för att kika in på Mediamarkt. Misstag. Jag borde ha en varningsskylt fäst i pannan som lyser i rött varje gång jag närmar mig butiken. Sist jag var där kom jag hem med en tv för 10000. Helt oplanerat.
Idag kände jag hur stegen långsamt drog sig mot ipod hyllan. Jag skulle ju inte köpa en ipod ekade det i huvudet. Jag ignorerade den tråkiga rösten. Den va ju så fin! Och blank! Och.. alldeles, alldeles underbar.
1300 kronor fattigare lämnade jag butiken. jag vågade inte ens titta på dvdhyllan, vem vet vad jag skulle lyckas få med mig därifrån.

Jag får härmed klara mig utan vinterjacka i år. Men, men cykla i minusgrader, tröja och ipod är roligare än att cykla varm utan ipod. Så det så.

Avslutar med en bild på denna film som jag är väldigt sugen på att se:  



Ikväll blir det lite olika saker för min del- tvätt, mat, ipod och kanske lite mys. Vem vet!
Hörs.

Just nu längtar jag efter att se...















Längtar tills den blir film!



Film? SNÄLLA; GEMIGNU!
















Get busy living or get busy dying

Svart eller Vitt? Ljus eller mörker.

Bra dag idag! Det har varit så mycket att göra på jobbet att tiden bara rusat iväg. Tog en lite längre lunchrast och åkte förbi systemet påvägen tillbaka till jobbet. Vin behövs ikväll. Jag tänker hyra film och dricka vin och bara andas. Jag ser faktiskt lite fram emot det!

Imorgon vill jag ut på krogen och dansa järnet! Ska bara försöka övertala min käre vän. Är du på? KOM IGEN!



Vad ska jag hyra ikväll?

.........




Trevlig helg!

"All work and no play makes Jack a dull boy"

Den repliken hade jag i huvudet när jag vaknade i morse. Jag gick runt som en zombie hemma och mumlade "All work and no play makes Jack a dull boy, All work and no play makes Jack a dull boy, All work and no play makes Jack a dull boy..".  Väldigt american psyko av mig, jag blev nästan lite rädd för mig själv.




Mycket på jobbet idag igen, jag har knappt haft tid till att fika. Knappt. 

Ikväll får jag träffa syster igen, det ska bli kul. Ikväll ska ja skjutsa mami och papi (ha ha ha) till flygplatsen, sedan får jag låna deras bil ända tills på söndag. Livet är bra ljuvligt ibland.
 Nu hinner jag inte skriva mer, jag hinner bara med en mening innan telefonen ringer så detta inlägg har tagit sisådär 3 timmar att skriva.
Hörs.


Onsdag den 18 november 2009

...kommer aldrig mer tillbaka. Aldrig. Hur sjukt är inte det egentligen?

Märks det att jag såg 2012 igår? Heh. Jag måste tyvärr medge att den var en total besvikelse. Som actionfilm räknad var den helt okej, men jag hade byggt upp sådana förväntningar att den inte ens nådde halvvägs fram. Löjliga amerikanska tal, ogenomtänkta dialoger och stackars John Cusack unkom döden med sekunders marginal så pass många gånger att jag nästan förväntade mig att han skulle avlida i en hjärtattack i slutet.

Iallafall, efter filmen gick vi och tog ett glas rött i vår döda stad. Det var en trevlig kväll!

Idag har det varit mycket jobb. Jag är trött och oinspirerad nu. Sitter och tittar ut över datorskärmen och räknar minutrarna tills jag får ge mig ut i frihet. Min sketchade hand pekar åt öster. Bara det!

Igår hade Twilight: The New Moon världspremiär. Reaktionerna verkar svala som förväntat. Den första filmen var väl inte så bra den heller, den enda förbehållningen var ju Robert Pattinsson och då spelar ju kvalitén på filmerna inte så stor roll. För fantasterna. Och sådana som jag, som trots en förväntad usel film beger mig till biografen på söndag för att beskåda detta spektakel.




Girls night out



Ikväll blir det till att se denna film på bio med min allra bästaste vän. Iochförsig så har jag mer eller mindre tvingat med henne och t.o.m. bjudit henne på biljetten. Haha tragisk AB.  Men jag vet att hon vill se den, hon vet bara inte om det själv ännu.
Efter filmen kommer hon tacka mig. Jag lovar! Transformers, Walk the line och Edward Scissorhands är tre bra expempel på det. Hihi.

Mycket att göra på jobbet nu, det märks verkligen att julen närmar sig och med det kommer hysterin. Suck. Bara drygt en månad kvar tills det är över.

Take care. Peace out.

Hdmt.net - För bra för att vara sann?

Nu tipsar jag bara om denna sajt just för att jag vet att jag inte har några läsare. 

Hdmt.net är alltså en relativt ny sida som erbjuder online streaming- ingen nerladdning, ingen inloggning och lagligt för oss som streamar. Naturligtvis väldigt olagligt för sidans ägare. Denna sajt har spridits som en löpeld över internet vilket har medfört att sidan blivit överbelastad några gånger och det får mig att undra hur länge den kommer att finnas kvar. Vem vill inte se gratis (relativt) ny film i bra kvalité utan att behöva ladda ner det? Men du kan inte förvänta dig att få se de allra nyaste filmerna ännu, de finns inte i så kallad "HD" kvalité ännu. Men filmer som "Up" och "Harry Potter and the half blood prince" finns att titta på och det är väl inte fy skam att kunna det. Klaga kan man knappast göra när man inte betalar ett skit.

Ska bli intressant att se hur detta kommer gå.


All you ever wanted

Så är söndagen äntligen här! Jag hatar verkligen söndagar.
 Nej, fy vad negativ jag är.

Helgen har vart rätt skön, i fredags åkte jag hem till familjen där det bjöds på mat. Sedan skjutsade jag brorsan till en kompis och passade sedan på att kolla in en kompis söta chihahuavalp och den var helt ljuvlig.. jag önskar att jag hade tid för en hund.
Iallafall senare på kvällen blev time för en välbehövlig diskussion. Jag ar tydligen dålig på att visa känslor. No big surprise there.

Igår såg jag äntligen "From hell" som jag nämnde tidigare. Den var inte alls som jag hade väntat mig, Sam Raimi återvände verkligen till sina rötter och den kändes väldigt "evil dead" men samtidigt tyckte jag att han använt sig lite av Tim Burtons kärlek för dramatik och vackra scener. Den kändes "timeless". 
 
Nu ligger jag i soffan med ostbågar, iskall cola och tvn påslagen. Ikväll ska jag slökolla på Heartbreak hotel som går på fyran innan Paradise hotel börjar klockan 10. KLART man ska kolla. Inte som min kära vän sa: "Asså jag tror inte att jag skulle kunna leva med mig själv om jag kollar på det, det känns liksom som att man sjunker lite i värde". Eller något liknande. KLART man sjunker lite i värde. Vem fan bryr sig dock, tragiska människor som gör bort sig i tv är ju bara för underhållande.

Jag har bestämt mig för att den här veckan ska bli fantastisk, eftersom den förra var skit.

Let the greatness begin!
Just nu lyssnar jag förresten på Jay Z; Empire state of mind. Fantastisk!





Desperado

...Och jag syftar inte på filmen. Jag är tillbaka i normal fysisk form (förutom huvudvärken som inte vill ge sig) men psyket verkar ha tagit lite stryk denna vecka. Jag känner mig lågmäld, deppig och vresig. Kanske är det hösten som äntligen smygit sig på. När löven försvinner finns det inte mycket att glädja sig åt. 
 
Okej, jag börjar om. Det finns mycket fint här på jorden men just denna dag känns ungefär som 2012 (som passande nog har premiär idag); jordens undergång. Jag väcktes ur min dröm imorse ( Tornet i KL exploderade) med hjärtklappning, bara för att konstatera att det var dags att kliva upp ur sängen och pallra sig till jobbet. För en gångs skull somnade jag inte om direkt, jag var fortfarande lite "shaken up" efter mardrömmen. Så imorse var jag för första gången på sisådär ett halvår i tid till jobbet. Vilket en normal människa kanske skulle tycka var bra? Ne. Det innbär längre tid tills morgonfikat, vilket innebär längre arbetsdag vilket i sin tur leder till att hela min vardagsrutin rubbas. Iallafall. Vad skulle jag komma fram till?

Ni ser, jag har ingen fantasi idag. Jag har alltid fantasi. VEM HAR STULIT MIN FANTASI?! Jag har ett par namn jag skulle kunna dra men jag låter bli.

Ja, jag är dramatisk.
Nej jag lider inte av depression.

Såhär fantastiskt önskar jag att mitt liv kunde vara just nu;






Förövrigt så har en gammal vän stulit min älskade "Big Fish", vilket innebär att hon lånade den för ca hundra år sedan och har ännu inte lämnat tillbaka den. Fast jag har bett om det ett flertal gånger.

Är det något jag avskyr är det människor som ljuger. Skitfolk.

Bitter bitter bitter bitter bitter...


Skit.

Så mår jag idag. Vad gör man när man mår skit och knappt kan röra sig utan att magen exploderar? Man kollar på tv. Film duger också. Knaprar ipren är aldrig fel heller. Iallafall. Här kommer några filmtips för er som inte har något för er eller vars dag är lika SKITdålig som min. Har ni redan sett dom, se dom igen. Och igen.

En film som får dig att gråta om du är på det humöret:



Underbar. Vacker. Sorglig. Kärlek. Hat. Relevant.

En film som fick mig att skratta i en kvart EFTER filmen var slut.




Den mest fantastiska kärlekshistorien (kanske någonsin):




Det var dagens tre filmtips.
Nu ska jag återgå till min SKIT dag. Yeay.

Joel Kinnaman

Okej, ett inlägg till får ni innan jag tar helg. Tänkte bara passa på att utrycka min beundran för Joel Kinnanman. De som känner mig vet att jag generellt inte gillar svensk film (utvecklar någon annan gång), men sedan detta stjärnskott dök upp på den svenska stjärnklara himlen så har jag plöjt mig igenom de flesta filmer han medverkat i.
    "I skuggan av värmen" är en fantastisk film som jag önskar att skolan skulle visa alla undomar. Droger förstör ditt liv men framför allt dina nära och kära som INTE valt att börja med skiten. Tänk på det!

Det var moralkakan för idag.

Jag kan väl bjussa på en liten bild:


Ur "skuggan av värmen"


Joel spelar även stureplanskillen i kommande filmen "Snabba Cash" som är baserad på boken av Jens Lapidus. Jag är inget stort fan av boken då jag tycker att karaktärerna är totalt osympatiska. Jag avskydde dom allihop och i slutet kunde jag inte bry mig mindre om vem som levde eller dog. Jag hoppas att filmen blir bättre.



Så. Jag provar igen. Hemgång från jobbet om 35 minuter, TREVLIG FREDAG.


Who am I?

Ja vem är jag? Jag tänkte ge er en liten lista på lite grejer jag gillar samt ogillar, sedan får ni nöja er med det. 

GILLAR:
Tv
Film
Bio
Vänner (as in kompisar inte FRIENDS)
Ok, Friends får vara med på ett hörn också.
Nöjen
Skvaller
Böcker
Mode
Rita/Måla
Resa
Mat/godis/vin
FREDAGAR

OGILLAR:
Elakt skvaller
Bittra människor
Väckarklockan

Okej, kommer inte på mer. Äckligt positiv någon? Hey, det är FREDAG. Stora bokstäver nödvändiga. 

Ikväll tänkte jag hyra "Drag me to hell" med MrX. Jag har hört att den ska vara sevärd. Jag är lite av en skräckfilms-fantast vilket ingen i min närhet riktigt förstår. Jag själv förstår inte hur man kan ogilla den genren. Dålig handling, blodiga scener och snygga killar. Fabuolus. 




Trevlig Fredagskväll!
 


Destiny found.

[lost.jpg]

Jag sparkar igång den här bloggen med en bild på det som inspirerade mig till att starta den. LOST.
Ser ni vad jag ser, SER NI?
Många välbekanta (döda) ansikten.
Som jag har längtat.
 Tidigt nästa år börjar de första avsnittet sändas i USA och jag gissar på att det inte dröjer länge efter det tills de visas på svensk tv, för de som orkar vänta tills dess. Inte mycket har läckt angående handlingen, men namnen på de första avsnitten kan jag utantill vid det här laget. LA X. Noterade ni mellanrummet mellan LA och X, gjorde ni det va, VA? Det står förmodlingen för flygplatsen LAX eller en "destination unknown" i LA.

Jag längtar.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0