Kär.

Åh. Jag är kär i min nya klänning som jag köpte idag. Det kostade 800:-. Det har jag verkligen inte råd med. Men åh. Den satt som en smäck så det gick inte att motstå. Den är lite för fin för typ... alla tillfällen. Men det skiter jag i så den får följa med ut på lördag!

Idag såg jag att Monki öppnar i det "nya" köpcentret i september. Yes, bra där Västerås! Sedan kom jag på att det är vinter i september.

Då blev jag lite deprimerad.



Mors dag.

Idag har vi firat mamma. Jag och syster lagade mat och det blev grillad fläskinnerfilé med klyftpotatis, fetaostsås och sallad med avokado och rödbetor. Mycket gott. Sedan fick hon en solstol i present. Bror var med på ett hörn också, han diskade innan. Duktiga vi är!

Imorgon är det LOST dag för mig och R. Vi har ju den sista säsongen att glädja oss åt. 12 avsnitt kvar har vi att se. Innan det blir det stan med syster och på lunchen sammanstrålar vi med bästis. Jag längtar! Det är det livet handlar om, att se fram emot saker. Små som stora. Det finns inte mycket som slår det.

Nej nu ska jag nog ta och tvätta bort sminket och krypa ner i sängen, jag är trött!

Sov så gott.



Nazister, film och kaffe

Idag när jag satt vid busshållsplatsen (Råby igen såklart) så såg jag att det stod en kanske fem polisbussar vid Råby centrum. Fem minuter senare strömmande det till fler och jag skojar inte när jag säger att säkert 30 polisbussar passerade mig där jag satt. Efter dom kom polisbilar märkta med "hundsektionen". Ni förstår nog inte hur mina ögon såg ut (inte jag heller eftersom jag inte kan se mina egna ögon) men jag föreställer mig att de var runda som tefat. Det var det mest spännande som hänt mig den senaste veckan och jag blev riktigt besviken när bussen kom. Jag läste precis på nyheterna att nazisterna tydligen har en protest mot invandrarvåldet (inspirerat av mordet på Beatrice). Det är ju helt jävla fucked up! Jag skulle önska att de kunde göra något vettigare av sin tid, som att läsa en historiebok tex. Kanske om andra världskriget? De kanske skulle lära sig något.

Igår efter mitt och systers Supernatural marathon så tog jag bussen ner på stan. Där skulle jag byta buss för att ta mig till G men några minuter innan jag kom fram till stan bröt helvetet loss. det började vräka ner regn och åska och blixtra som aldrig förr. Då ringde han och hans snälla bror och sa att de kunde hämta mig på stan så slapp jag stå i regnet. Mycket vänligt. Sedan kollade vi på film. Det blev Jagad som gick på tv. Den filmen har man ju sett x antal gånger, men den är lika spännande varje gång.

Nu sitter jag hemma och dricker kaffe och kollar på tv. Ikväll ska ja hem till G igen. Film eller schlager står på schemat. Jag vet inte riktigt hur kul det är att se Schlagerfinalen när Sverige inte ens är med men det är ju faktiskt lite av en tradition.

Idag kom jag och tänka på Stanley Kubrick's " A clockwork Orange". Har ni sett den? Någon mer disturbing film får man ju leta efter. Trots det är den grymt bra.


A clockwork orange


A clockwork orange

Ni får ha en trevligt lördag!


Jävlar Amalia

Jag har tillbringat kvällen med att se de sista avsnitten av Greys säsong 6 samt Vampire Diaries. Ni som inte sett detta eller inte vill veta vad som händer läs inte nedan.

SPOILERS.
Greys-Alltså jag säger bara...mmmm mmm. Jag har hållt mig ifrån Greys lite under den sista säsongen då jag tycker att de började tappa fotfästet lite när Lizzy försvann och de dödade George (mina favoritkaraktärer). Men de två senaste avsnitten var verkligen Greys, gammal hederlig stämning och känsla. Spännande, sorgligt och vackert på samma gång. Jag grät några tårar och då är det som det ska. Jag njöt av de två sista avsnitten. Mer sånt.

Vampire Diaries-Alltså man hade ju på känn att Katherine skulle dyka upp i det sista avsnittet. Ändå blev jag förvånad över att det var hon i slutet. Jag förstår inte riktigt varför hon ville döda John dock, då han enligt Isobel arbetade "tillsammans" med henne. Men det som störde mig är att de dödade Anna. Ska Elenas stackars bror förlora alla? Cut him some slack will you. Jag tycker bara att det känns onödigt drygt att han med största sannorlikhet blir vampyr (även om jag känner på mig att Elena kommer ta honom till sjukhuset innan och rädda honom). Det skulle liksom bli onödigt mycket drama om han ska genomgå förvandlingen.

SLUT PÅ SPOILERS.

Jag längtar tills imorgon! Jag ska hem till familjen och njuta av god mat (antar jag) och trevligt sällskap. MASSOR med godis och cola och Eurovision del 2. Kan det bli bättre? Sedan på fredag ska syster och jag ha ett Supernatural säsong 5 marathon. Sen på kvällen blir det att träffa G.


Yummy.

Nej nu ska jag sova. Sov gott.


Playstation 3

Idag när jag satt vid busshållsplatsen så satt den en skum gammal typ brevid mig. Han satt och glodde på mig i typ 10 minuter utan att kolla bort. Tillslut tar han fram mobilen och börjar fippla med den. Jag sneglade mot hans håll och såg att han hade mobilen helt riktad mot mig och det hördes tydliga klickljud. Han satt alltså och tog kort på mig. Fu fan vad äckligt! Jag reste mig snabbt och ställde mig utom synhåll för honom. Tror ni inte att han följde efter då? Han gick förbi mig och helt plötsligt började han gräva i arslet för att ta upp hans äckliga kalsonger och visade därmed halva arslet. Fy vilken äcklig människa. Jag ångrar så himla mycket att jag inte sa något, det är fan inte okej att ta bilder på folk utan tillåtelse.

Igår agerade jag chaufför åt G. Vi fick låna hans brorsas bil. Det var helt klart värt det eftersom han ville till Mediamarkt för att köpa ett PS3. Jag var i sjunde himlen! Han köpte tre spel och en Blueray film. Så jag tillbringade kvällen åt att spela. Jag provade två bilspel varav det ena var grymt kul. Sedan spelade jag SAW och det var sjukt svårt, jag tror man måste vara ett geni för att spela det spelet. Sedan såg vi Schlager del 1 (jag var den enda som tittade) och sedan såg vi Taken igen på Bluray. Det var min första Blueray upplevelse och jag måste erkänna att jag inte såg någon skillnad alls från en vanlig dvd.

Nu är jag hemma igen med mensvärk som heter duga. Det är inte lätt när det är svårt.


Sysslolös.

Gud vilket roligt ord. Sysslolös. Kan det verkligen heta så? Om man funderar på sådana saker så bekräftar det ordet lite grann. Jag har idag måndagen den 24 maj 2010, gjort absolut ingenting värt att skriva om. Jag har slösat bort en dag! Den här dagen kommer ju liksom inte direkt komma tillbaka. Kanske den dag då tidmaskinen uppfinns men tills dess-

Skoja.

Men helt seriöst. Jag har degat idag. Det var soligt men kallt som fan. Jag har ätit två piggelin. Jag har spelat tvspel. Jag har kollat på flight of the conchords. Sen kommer jag inte på något mer. Fy vad tragiskt.

Igår var jag hos G och kollade film och jag såg A perfect getaway för tredje gången. Hur tragiskt?

Herrejesuskristus. Är det dags att skaffa ett liv?

Äh. Vem bryr sig.

"I'm not crying. It's just been raining. On my face.
I'm not crying. I've just been cutting onions. I'm making a lasagna. For one. "


FOTC i Stockholm

Idag har varit en riktig slappardag. Vi har haft en liten Flight of the conchords marathon och jag råkade se på facebook att killarna är i Sthlm imorgon för en show på cirkus. Gissa hur jävla irriterad jag är över att jag inte visste om detta tidigare (eller serien heller för den delen) för nu är det ju såklart slutsålt. Helt jävla omöjligt att få tag på biljetter. Åh. Det hade varit underbart... Jag är kär i dom.



FOTC



Jemaine och Bret

Back home.

Igår ringde väckarklockan halv sju på morgonen. Jag gjorde snabbt iordning mig, tog min resvaska och gick mot tunnelbanan. Nar jag kom fram till Liverpool street tog jag tåget till Stansted. Sedan gick flyget tio i elva. Kvart över två landade jag hemma i Sverige. När jag klev av planet möttes jag av något som kändes som medelhavsvärme. Det var strålande sol och 26 grader. Helt fantastiskt underbart. Lilla Västerås flygplats var proppfullt av svenska soldater. Ja, inte en vanlig syn. De skulle förmodligen iväg till Afghanistan eller liknande. Väldigt konstig tanke.

Det var skönt att komma hem. Det är alltid skönt att komma hem. Jag och Rebecka gick till affären och köpte ett paket piggelin, sedan gick vi ut och satte oss på en filt i det underbara vädret.

Nu är det helg och vi har inte bestämt vad vi ska hitta på än. Jag hoppas att vädret blir bra imorgon!

Nej, nu ska jag spela lite tvspel innan jag cyklar ner på stan för att möta R. Jag ska lägga upp lite kort från resan såfort Chat mejlar över dom!


Madame Tussauds

Jag och Chat gick till Madame Tussauds idag. Jag har varit i London manga, manga ganger men aldrig tagit mig for att ga dit.

Det var kul! Manga kandisar sag verkliga ut, vissa var lite samre. Det var fullt av mijoner turister och man fick armbaga sig fram for att ta plats brevid den kandis man ville ha ett foto med. Jag ser inte klok ut pa nagot kort. Ni som kanner mig vet att jag aldrig ser klok ut pa kort. Jag ar som Chandler i vanner, sa fort kameran kommer fram sa hander det markliga saker i mitt ansikte. Iallafall.

Vi kom sa smaningom fram till the chamber of screams. De hade nagot som skulle likna ett spokhus. Jag sa till Chat att jag absolut inte ville ga in. Han och killen som jobbade dar tvingade i princip in mig. Det forsta som motte mig var en blodig staty. jag blev radd och ville helst ga ut igen. Helt plotsligt hoppar en livs levande demon fram till mig och vaser i mitt ora. Jag greps av fullstandig panik. Jag skrek hogt. Ett riktigt tjejskrik "IHHHHHHHHHHHH" och sprang i fullstandig panik tilbaka mot ingangen med demonen efter mig. Benen skakade och jag ville grata. Lite grann. Efter en stund kom stackars Chat tillbaka. Han ville valdigt garna ga, men inte sjalv. Jag var bara glad over att undkomma med livet i behall.

Sedan gick vi till puben och tog en ol och spelade scrabble. Vi sog pa det bada tva. Men mina nerver lungnades en aning.

Nu ska vi ata om en stund, sedan far vi se vad vi hittar pa!
Ha det bra.

The list

Hittade den har listan hos Kissie (av alla underliga manniskor) Jag ar extremt uttrakad sa jag provar.

Hur manga har du varit riktigt kar i?
Typ ingen.
Vad tycker du om karlek? Konstig fraga. Pass.
Nar kramade du nagon sist? En vecka sedan, nar jag traffade Sara och Chat.
Saknar du nagon speciell person? Ja, jag saknar manga.
Har du svart for att bli kar? Ja.
Ar du singel? Ja. Typ.
Nar fick du senast en komplimang? Idag. Fejjan ni vet.

Har du nagonsin:

Varit medvetslos?
Nar jag opererades for benet. Om det raknas som medvetslos.
Gjort nagot riktigt dumt? Ja sakert.
Gjort nagot du verkligen angrar? Ja det ar klart.
Akt ambulans? Ja
Gjort nagot olagligt? Hm. jag stal en hastgodis nar jag var typ tio. Sedan hade jag angest i typ 10 ar.
Fatt din mamma att grata? Ja tror det faktiskt. Illa!
Slagit ner nagon? Mina syskon vid flertaliga ganger.
Skamts over dina foraldrar? Inte direkt.
Sagt jag alskar dig och menat det? Jada.
Tar du droger? Skulle aldrig falla mig in.
Dricker du? Ja. Min favoritdryck ar cocacola.
Vilka klader sover du i? Nagon gammal T-shirt
Vad hatar du verkligen? Orattvisa.
Ar du ensam nu? Ja
Vill du gifta dig? Vet inte, har inte funderat sa mycket over det.
Vill du ha barn? Kanske.

Senaste personen som:

Sov i din sang?
Det var jag. Skrall!
Sag dig grata? Hm. Pappa tror jag, nar mormor dog.
Fick dig att grata? Hm. Pappa igen nar han berattade om mormor.
Du delade en dricka med? Sara och Chat
Du gick pa bio med? Sara och Chat.
Skallde pa dig? Hm.. Sara. Efter att jag sagt att taxichaufforen kunde vara en valdtaktsman medan vi satt i taxibilen.
Sa nagot till dig och vad var det? Butiksbitradet pa Waitrose. Hon sa Would you like a bag?

De senaste 48 timmarna har du>

Gratit?
Nej
Kramat nagon? Nej
Pussat nagon? Nej
Kopt nagonting? Ja, alldeles for mycket.
Sjungit? Ja. Release me. Fraga mig inte varifran den kom!
Saknat nagon? Ja.

Haha. Ja det var ju kul.



Day 7

Hej alla.

Idag har jag varit har i en vecka. Bara tre hela dagar kvar (med idag raknad) och det kanns lite vemodigt. London ager. Som vanligt. Idag ska vi till Westfield (Europas storsta shoppingmall). Jag var ju dar i september ocksa och det ar kul. Tyvarr har jag redan slosat sjukt mycket pengar sa jag kan inte kopa nagot, men Chat ville kolla pa en jacka.

Ikvall blir det film hemma. Imorgon ska vi formodligen se Robin Hood och pa onsdag ska vi forsoka ga pa musikal om vi hittar nagra billiga biljetter. Jag vill valdigt garna se The lion king, for jag har hort av syster att den ska vara grym.

En nackdel har borta ar att vadret ar ratt daligt. Kallt och mulet mestadels. Detta har bidragit till att deras rum ar sjukt kallt. Vilket i sin tur bidrog till att jag efter en kall (och blot) dag pa Thorpe park mottes av ytterligare kyla. Sa nu ar jag sjuk. Eller sjuk och sjuk. Feber har jag val inte haft sedan medeltiden men en besvarlig forkylning. Jag hoppas att det gar over snart.

Nu ska jag fortsatta spela Super Mario 3. Jag ar pa attonde varlden och det ar sa javla svart. Men fruktansvart kul. Jag vill kopa ett Nintendo.

Jaja. Nar jag kommer hem sa lovar jag bilder.
Ha det bra sa lange!

Darrig

Sitter har i London med syster och Chat. Vi skulle ha haft en film-hela-dagen-dag idag. Istallet tog Sara och jag en promenad till Notting Hill och kikade lite pa marknaden och kopte bocker. Igar var vi ute pa kandisjakt. Sara berattade att hon sag Hugh Grant pa en pub dar han bor haromveckan sa jag mer eller mindre tvingade henne att ta mig dit. Det var jag, Sara, Chat och Sarah (Saras kompis) som akte dit. Vi sag ingen kandis. Damn. Men en trevlig utekvall hade vi.

I torsdags akte vi ju alla till Thorpe park. Det var fantastiskt kul. Jag och Chat akte berg o dalbana tills hela huvudet snurrade. Han tvingade upp mig pa den uberlaskiga "Stealth". Det ar en bergodalbana som accelererar till typ 100 km i timmen pa tva sekunder och aker ratt upp i luften och sedan ner igen. Jag trodde helt seriost att jag skulle do innan, jag har nog aldrig varit sa nervos i hela mitt liv. Benen skakade, handerna darrade, jag madde illa och var helt torr i halsen. Helt i onodan saklart for det var det roligaste jag gjort. Fy fan vad kul.

Nu orkar jag inte skriva mer. Imorgon ska vi kolla i lite affarer, bland annat Marc Jacobs, jag vill kopa nagot fran hans billiga marke.

Ha det bra!

The flight of the conchords

Hej alla goa manniskor.

Jag ar hemma just nu i Sara och Chats lagenhet. Jag skriver detta fran Chats Macbook. Jag maste saga att Macbooks ar skumma.

Iallafall.

Flygresan gick bra. Jag tog taget till Liverpool st. dar Chat motte upp mig. Sedan tog vi tunnelbanan hem till lagenheten. Pratade skit, at gott och kollade pa The flight of the conchords. Min nya favoritserie. Den handlar om tva New Zeeland killar som bor i New York och forsoker sla igenom med deras band. Det ar en komediserie och den ar grymt rolig. Inte sa att man sitter och skrattar hogt men med ett standigt leende pa lapparna. Dom sjunger skruvade sanger och ah, ni maste se den. Ska se om den gar att kopa pa dvd sa far ni se sjalva.

Igar gick Sara och jag till puben efter att hon slutade jobbet. Vi tog en ol och killarna brevid gjorde sitt basta for att ragga pa oss. Riktigt dryga killar som skrot om droger for att fa var uppmarksamhet. Snacka om att inte kanna oss. Sedan kom Chat och raddade oss och da gick vi och at middag pa nagon italiensk restaurang. Sedan gick vi pa bio och sag One last song. Haha. Den var riktigt rolig (det ar inte en komedi aven om man kan tro det) och Miley maste ju vara varldens samsta skadespelerska.

Idag vet jag inte vad vi ska hitta pa men imorgon ar bade Sara och Chat lediga sa da ska vi aka till Thorpe. !!!!!! IIIIIIHHHHHHH. Jag langtar.

Ha det sa bra, hors senare.

Ps. Sofia, ska jag kopa Supernatural sasong 5?

London baby!

Imorgon smäller det. Nu var det hm.. 8 månader sedan sist jag var i London. Hela 10 dagar ska jag bos hos min syster o Chat o umgås, kolla på tusen filmer och ha det bra. En tripp till Thorpe amusement park är inplanerad men annars så får vi se vad vi ska göra.

Gårdagen var rolig. Alla människor blev bara så himla fulla (utom jag måste jag tillägga här) och de spelade så hög musik att man blev typ döv. Men det var trevligt iallafall.

Idag har jag umgåtts med syster Soffan och bror Petta. Vi har spelat tvspel och åkt till Maxi där jag inhandlade en massa skit (läs godis).

Jag har inte så mycket mer på hjärtat. Vi hörs om om jag överlever flygresan. Fy. Jag hatar verkligen att flyga. Jaja. Ha det fint!

Party people!

Ikväll blir det fest. Jag är ganska så rejält otaggad. Det blir lugnt för min del ikväll för imorgon har jag rätt mycket att göra. Rebecka himlar med ögonen och fnyser lite medan jag skriver detta. Hon tycker inte att packa och checka in online är att ha mycket att göra. Hah, det är det i min värld.


En sak som jag brukar fundera på är att det vore väldigt skoj att gå uppochner i taket. Jag vet inte om ni fattar vad jag menar, men tänk vad många hinder man skulle vara tvungen att passera. Det skulle bli som hinderbana! Wow.

Nu blir jag kallad Freak. Vart är världen påväg?

Nej vet ni vad. Nu ska jag lyssna på musik och göra inget.

"Stans muskel, here I come"

Citat av Rebecka.


Underligt

Haha ha ha haha ha!

F R E D A G!

Värld, ni trodde att det aldrig skulle bli fredag va? Hah. Jag är alldeles för smart för er. Mohaha.

Okej. Jag har nog varit ensam för länge. Inatt drömde jag om zombies som ville äta upp alla människor och jag försökte komma undan genom att åka någon slags berg-o-dalbana under marken. På var sida om banan stod zombies och sträckte fram armarna och försökte fånga mig. Jag höll ut två knivar på vardera sida och halverade dom jäklarna. Vilket blodbad det blev!

Hm.

Ja.

Anyway. Idag ska jag städa lägenheten för det ser ut som skit. För fjärde veckan i rad R. Tänk på det du! Jag förtjänar en medalj...en stor guldig sak som jag kan bära jämt. Vad fin jag ska bli...

Alltså jag har tänkt på en sak. I tisdags mördades ju en 16 flicka i Råbyskogen av en jämnårig kille. Någon har startat en facebook grupp på internet som ska hedra hennes minne. Jag tittade in där häromdagen och jag blev riktigt, riktigt mörkrädd. Vartannat inlägg är främlingsfientligt och rasistiskt och lyder typ " Fan vi kan inte låta fler jävla muslimer komma in i landet. Hur faan kan ni skylla det på uppväxt, det är ett hån mot hon som dog. Det är FAKTA att de flesta brott sker av muslimer och invandrare och nu får det fan va nog. Vi måste göra något". 

...

Jag tycker att det är så jävla sjukt. För det första; Varför förstöra en minnessida genom att skriva en massa skit om "muslimer" (som dumma jävlar verkar tro är en människogrupp eller ett land). Islam är en religion och muslimer är de som följer islam. Ingenstans i islam står det att man ska mörda folk för att hedra familjen. För det andra; Klart som FAN att man kan skylla på uppväxt. Vad ska man annars skylla på? Menar dom att de personer som kommer från andra länder än ondare än svenskar? Att det är därför de mördar? För det är bara ren okunskap och rasism. För det tredje; Alla länder har olika kulturer. Klart som fan att någon som kommer från t.ex Iran har haft en annorlunda uppväxt. Tänk sedan att de tvingas fly till Sverige. Dom kan inte tala vårt språk, de får inga jobb. Folk som är dumma i huvudet har fördomar om dessa personer och de får aldrig riktigt en plats i samhället. I sitt förra land hade de kanske ett betydande jobb. I Sverige städar de kanske toaletter samtidigt som de eventuellt ska ta hand om sina barn och försöka anpassa sig till ett nytt samhälle. Klart som fan att det bidrar till en underlig uppväxt för dessa barn. Klart som fan att det finns dom som tar till brott för att försöka överleva. 
Men. Man kan ju naturligtvis inte försvara mord och våldtäkter. Det kan man aldrig. Men det kan man inte göra när en "svensk" mördar heller för det är exakt lika hemskt. Det handlar inte om ras.

När jag läste på den här så kallade "minnessidan" så blev jag rädd. Är det hit vi är påväg? Ska vi bli ett land där vi gör det ännu svårare för immigranter att komma in i samhället? Ska vi bli rasistiska? Kan vi inte bara lägga ner mer kraft och förståelse för att hjälpa immigranter att komma till ro i ett nytt land. Bekämpa brotten innan de händer? 

Förståelse, givmildhet och kärlek. Kom ihåg det. 

 

And we'll keep on fighting

OO mitt älskade växthus mår så bra! Jag har förvånat mig själv genom att ta hand om det. Det växer så det knakar! Jag känner mig lite orolig nu eftersom jag inte har någon som helst aning om vad jag ska göra med mina växter när de blir för stora för växthuset. Hjälp! Hur planterar man om växter? Vem ska vattna när jag är borta i 10 dagar? Åå...jag har verkligen inte tänkt igenom det här.

Det ser lite roligt ut i mitt fönster förresten för alla andra blommor är döda förutom mitt växthus. Varför vattnade jag inte dom andra växterna samtidigt?

...

Idag har mitt paket med amerikanska snacks kommit. Till AM:s Supermarket.

Va?

Var ligger det?

Hur tar man sig dit?

Suck.


USA


















USA. När ska vi ses igen? Jag saknar dig.

Smider planer.

Människor. Fy vad det är tråkigt att inte jobba. Jag trodde att jag skulle gilla att inte göra något om dagarna och det skulle jag säkert om jag hade sällskap av någon som inte heller hade något att göra. Men alla sablans (ha ha) människor jobbar eller pluggar.

MEN.

På måndag åker jag till London! Jag längtar så mycket. Tills dess har jag lite småsaker som jag kan göra. Idag ska jag cykla ner på stan och hämta linser och allergimedicin (JÄVLA POLLEN). Sedan ska jag möta upp R och gå och sola. Fortfarande ett mysterium varför. Imorgon är det torsdag och då händer inte ett skit på dagen, men senare ska jag träffa G. FREDAG är FREDAG och det räcker. På Lördag blir det "födelsedagsfirande" slash förfest hos G. Det blir nog kul. På söndag ska jag packa och sedan är det måndag. WIHOO!

Ha ha in your face tråkiga vardag! Still beating the system...


Vampire diaries, Twilight, Mortal instruments, The host

Vad har de gemensamt? Alla är populära "sci-fi" böcker om komplicerad kärlek som görs eller har gjorts till film/tv.

Jag såg klart Vampire diaries igår, eller jag såg så många avsnitt som låg uppladdade på hdmt.net och jag har inte orkar kolla om det är hela första säsongen. Men damn, jag skulle nog gärna gifta mig med Ian Somerhalder. Jag såg honom på Tyra show i förra veckan och han var så söt så man dog. Tyra i vanlig ordning skämde ut sig något extremt. Hon visste inget om tvserien vilket jag tyckte var väldigt pinsamt då han var där för att promota serien. Jaja.

Twilight Eclipse trailern har ju legat ute nu ett tag och jag kunde inte bry mig mindre känner jag. Dom har verkligen slaktat de böckerna (ÄR DET ENS MÖJLIGT?).

Mortal instruments är en rätt bra bokserie (om man bortser inscest grejen) och jag ser fram emot att se vem dom castar som Jace.

The host (Stephenie Meyer för er som inte vet eller läst) håller på att göra mig galen! Dom håller på att castar nu och jag dör av nyfikenhet över vilka som kommer få rollerna. SKYNDA.

Nu ska nörden ut och köpa snus. Sedan blir det promenad i det här pollen-farliga vädret.

Hörs!


Madeleine McCann

Idag är det den 3 maj 2010. Det är exakt 3 år sedan Madeleine McCann försvann. Jag har läst alla sidor av händelsen. Den största frågan har ju varit om hennes föräldrar är skyldiga.

Jag tycker att det är absurt. Jag vägrar tro att hennes föräldrar av misstag dödade sitt barn för att sedan tillbringa restan av livet åt att "låtsas" hitta henne.

Kalla mig naiv men jag vägrar tro att dom skadade sitt eget barn. Jag finner det så osannolikt i det här fallet. Varför har de inte hittat kroppen ännu? Hennes föräldrar må vara smarta men hur skulle de ha lyckats föra bort Madeleine och komma undan med det?

Jag vägrar tro att Madeleine är död. Jag hoppas och jag tror att hon kommer att hittas. Om föräldrarna är skyldiga eller ej finner jag orelevant för tillfället. Om hon lever, om hon finns någonstans i världen så hoppas jag att hon är trygg och att ingen har skadat henne.

Ikväll tänder jag ett ljus för Madeleine McCann. Gör det ni också.


Bildkälla


Shear genius

Okej. Så jag kollar på Shear genius på kanal 5 och jag är lite förvirrad. Jag trodde att Tabatha var domare i det programmet? Jag förstår ingenting. Nu fick jag plötsligt en helt annan bild av henne. Damn.


Bildkälla

RSS 2.0