The flight of the conchords

Hej alla goa manniskor.

Jag ar hemma just nu i Sara och Chats lagenhet. Jag skriver detta fran Chats Macbook. Jag maste saga att Macbooks ar skumma.

Iallafall.

Flygresan gick bra. Jag tog taget till Liverpool st. dar Chat motte upp mig. Sedan tog vi tunnelbanan hem till lagenheten. Pratade skit, at gott och kollade pa The flight of the conchords. Min nya favoritserie. Den handlar om tva New Zeeland killar som bor i New York och forsoker sla igenom med deras band. Det ar en komediserie och den ar grymt rolig. Inte sa att man sitter och skrattar hogt men med ett standigt leende pa lapparna. Dom sjunger skruvade sanger och ah, ni maste se den. Ska se om den gar att kopa pa dvd sa far ni se sjalva.

Igar gick Sara och jag till puben efter att hon slutade jobbet. Vi tog en ol och killarna brevid gjorde sitt basta for att ragga pa oss. Riktigt dryga killar som skrot om droger for att fa var uppmarksamhet. Snacka om att inte kanna oss. Sedan kom Chat och raddade oss och da gick vi och at middag pa nagon italiensk restaurang. Sedan gick vi pa bio och sag One last song. Haha. Den var riktigt rolig (det ar inte en komedi aven om man kan tro det) och Miley maste ju vara varldens samsta skadespelerska.

Idag vet jag inte vad vi ska hitta pa men imorgon ar bade Sara och Chat lediga sa da ska vi aka till Thorpe. !!!!!! IIIIIIHHHHHHH. Jag langtar.

Ha det sa bra, hors senare.

Ps. Sofia, ska jag kopa Supernatural sasong 5?

Kommentarer
Postat av: Sofia

Jag har sett lite av Flight of the Concords... väldigt skojigt. Och JA! GÖR DET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2010-05-12 @ 20:09:55
URL: http://ensofia.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0