Intervju.

Expressen ringde upp mig för en intervju. Här kan ni läsa svaren!

Höger- eller vänsterhänt: högerhänt
Humör just nu: arg för att det regnar.
Favoritgodis: Hockeypulver- röd+gul tillsammans
Är det nåt du absolut inte äter: fisk, skaldjur och rött kött
Kläder just nu: jeans, ljusgrått linne & vit kofta: Gabbes one-piece. Kärlek.
Musik just nu: The Sounds.
Vad sa du senast: Hejdå.
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: Brittisk Jane Austen-tid.
Sommarplaner: Ska till Rhodos den 24-31 maj. Jobbar 20 juni- slutet på augusti. Utöver det, kanske åker en sväng till Gbg, umgås med syrran och njuter av solen.
Fisk eller badkruka: Fisk, vad pratar ni om. JAG ÄR DELFIN!
Saft eller alkohol: Båda!
Hur många kuddar sover du med: Jag somnar på två och vaknar alltid utan bägge.
Favoritväder: SOL och VÄRME (oväntat).
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: Harry Potter bokserie 1-7 (räknas väl som 1 grej om jag köper i box?), Sällskap och slutligen sån där maskin som tar bort salt ur vatten och ”renar” det. Smart tjej!
Spelar du nåt instrument: Jag spelade det tråkigaste instrumentet på jorden när jag var yngre- blockflöjt.
Morgon- eller nattmänniska: NATT.
Sparare eller slösare: Slösare... hehe.
Bästa film: Men gud. Den går inte att svara på.
Tror på liv på andra planeter: Ja lätt, världen är stoor.
Kommer du ihåg din första kärlek: Ja Leonardo Dicaprio och jag är fortfarande vänner.
Älskar du henne/honom fortfarande: Ja en viss kärlek kommer ju alltid att finnas kvar.
Har du några homosexuella vänner: Men shit vilken fråga. Jag känner folk som är homosexuella, varför nu det skulle intressera er.
Tror du på mirakel: Jag vill tro på det.
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Nej, 'jag tror på otrohetsgenen'. Klart som fan att det är möjligt!
Ser du dig själv som tolerant mot andra: Jag är väldigt tolerant.
Ser du på kärleken som ett misstag: Ursäkta? Nu hänger jag inte med.
Hur många barn vill du ha när du blir stor: Inte funderat över det.
Bio eller promenad: Bio. Promenera kan vara det värsta som finns.
Är du kittlig: Lite, men inte särskilt mycket.
Snarkar du? Ibland. Fast jag pratar mest i sömnen.
Stjärntecken? Vädur.
Rädd för insekter? Eh, ja. Ser jag en spindel så dör jag.
Äckligaste insekten: Är ni döva?
Största svaghet: Svårt att säga, det finns många.
Det här är jag bra på: Teckna, sjunga, titta på film, sova, äta.
Bästa bok? Oj. Kan inte välja en.
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja?
Kunna höra folks tankar vore kul. Om man kunde stänga av det när man ville.
Vad vill du jobba som? Inom film/tvbranschen.
Chips, morötter eller godis? Hockeypulver.
Pizza eller hamburgare? Hamburgare.
Skriver du dagbok? Nej.
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? Nej.
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) Numera är det ganska välstädat. Haha, ja var tredje dag iallafall.
Gungar du på stolen? Ja.
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Nej. Fallskärm kanske däremot.
Vilken hand håller du gaffeln i ? Höger.
Är du rädd för blod? Nja, vet inte.
Saltar du på maten? Ja, annars smakar det ju inget?
Gillar du att sjunga? Ja det gillar att sjunga, men det har jag ju redan sagt.
Anser du att du är stark? Ja i vissa lägen. Andra mindre.
Brukar du sola? Ja när jag får tillfälle.
Vad gör du om du får hicka? Jag har många knep. Hicka och jag – vi är vänner. Antingen dricker jag upp och ner eller så håller jag andan.
Röker du? Nej.
Snusar du? Ja.
Använder du knark? 'Varje dag'. Är ni dumma? Klart som fan att jag inte använder knark.
Kaffe, te eller inget? Kaffe. Te gör mig illamående.
Har du en besatthet? Hockeypulver. Åh. Nu blev jag sugen.


Det kungliga bröllopet

Jag och Elsa har slitit livet ur oss den här veckan. Vi har suttit i biblioteket mellan 9-17.00 typ varje dag. Ja, jag är medveten om att det är en vanlig arbetsdag, men ändå. Vi ska nämligen lämna in ett första utkast, ett PM, för vår B-uppsats på måndag. Eftersom ingen av oss vill plugga i helgen så har vi satt en deadline till imorgon kl 14.00. Problemet är att jag nyss kom på att det kungliga bröllopet går imorgon vid 12.00. Jag vill ju se det!! Snyft....

Ikväll ska vi kolla på den tredje filmen som vi ska analysera och jag ska tvätta samtidigt. Seriöst, jag har verkligen inte ett enda rent klädesplagg. Äckligt ju!





Duktiga människor.

Jag gick inte i sömnen inatt. YES! Men jag tror nog att jag ställer dit ugnsplåtarna inatt igen... Annars så har jag och Elsa pluggat hela dagen och varit jätteduktiga. Imorgon ska vi vara ännu bättre!

Innan jag säger godnatt så vill jag återigen säga GRATTIS till min kära vän som är så duktig och fixat jobb. Även ett grattis till Chat som är minst lika duktig.

Natti

Sleepwalking.

Jag gick i sömnen inatt. Det var helt sjukt! Min kära kompis vaknade av att ytterdörren slog igen och livrädd gick hon ut efter mig. Där stod jag utanför porten i trosor och linne. Barfota. Jag väntade nämligen på att bli insläppt igen. Jag minns att jag inte förstod varför Rebecka såg så chockad ut - varför frågade hon varför jag stod utanför, förstod hon inte att jag väntade på att hon skulle låsa upp? Väl uppe i lägenheten igen måste jag ha "vaknat till" och insåg sakta vad som hänt. Såhär i efterhand är det ju en jätterolig historia. Rebeckas panik och jag halvnaken ute mitt i natten. Men idag, när jag ska sova själv på fjärde våningen (med balkong) känner jag mig lite nervös. Tänk om jag gör det igen? Eller tänk om jag försöker hoppa ut från ett fönster eller balkongen?

Jag har därför placerat ut lite fällor i lägenheten (skratta inte nu). Jag har ställt flera ugnsformar fyllda med vatten framför ytterdörren, låst ett rum och gömt nyckeln, försökt binda fast fönstren med sladdar (det var det enda som fanns tillgängligt), ställt en stol framför balkongdörren samt en massa kuddar. Ja, alltså det ser ut som HELL här helt enkelt. Jag tänkte också binda fast nycklarna runt mitt halsband med nej, där gick min gräns. Då skulle jag verkligen vara knäpp.

:)

Fan, vilket bekymmer alltså!

BIL FOR LIFE.

Jag och Elsa hade en jättetrevlig kväll igår på stan. Vi satte oss på Satins uteservering mitt på stortorget. Vi kunde sitta där hela kvällen utan att frysa, hur sjukt?

Idag skulle vi ha pluggat men vi var båda ganska omotiverade.

Jag har precis skjutsat Elsa till stan och snart ska jag hämta Gabbe på stationen. Sedan väntar (sen) middag och häng ute på balongen. Imorgonkväll kör vi hem till Västerås igen. Å, den här veckan med bil har varit underbar. JAG VILL HA EN BIIIIIL!


Ögonmigrän.

Förresten om någon blev orolig för mitt lilla yrselanfall så kan jag meddela att jag tydligen lider av något som heter ögonmigrän. Ja, det är ju inte bekräftat av läkare, men det är tydligen ärftligt och min gammelmormor samt min moster led/lider av samma sak och symtomen stämmer till punkt och pricka. Känns skönt att veta att det är ofarligt.

Idag ska jag plugga med Elsa, sedan ska vi åka och handla. Efter det tänkte vi åka ner på stan och sätta oss på någon uteservering och ta en öl. Trevlig torsdag!


Reminescent.

Jag och Elsa fick ett spontan-infall idag och gick och såg Scream4. Den var GRYM! Jag fick rysningar av välbehag (ja det låter lite sjukt). Med det menar jag inte naturligtvis inte morden, utan återseendet av 90-talsskräcken. Filmen var fantastiskt rolig och underhållande,  jag ville inte att den skulle ta slut! Nu måste jag köpa mig ett Scream boxset.


DRESS.

Jag fick hem världens finaste klänning idag. Den är så snygg att jag aldrig vill ta av mig den. När jag ska ha den vet jag dock inte. Grekland. Det är lösningen.

(Här ser ni förresten lite
hur extremt rolig jag ser ut som en röd tomat)





Godnatt!

Bränd

Hej på er!

Jag är hemma i Örebro efter att ha spenderat ca en vecka i Västerås. Vädret har varit kanon och jag har tillbringat nästan varje ledig stund i solen. Det har resulterat i att jag ser ut som en ja... en sönderbränd idiot helt enkelt. Jag fattar inte hur man kan bränna sig i april.

Päronen är i London till och med söndag (lucky bastards) och det har resulterat i att jag kan låna bilen till och med söndag! Så jag körde till Örebro idag och kan ha bilen här ett tag, lyx.

Annars så saknar jag hästar. Jag saknar ridningen. Jag sörjer att jag aldrig haft en häst. Jag sörjer att jag inte har en häst. Dessa känslor kommer nog av att min favoritblogg för tillfället är http://www.dressyrmuppar.blogg.se. Jag avundas tjejerna som har växt upp under helt andra förutsättningar, med föräldrar som vill att de ska börja rida och köpa häst. Nu menar jag inte att mina föräldrar är dåliga (de är bäst!!) utan bara att om intresset inte finns hos föräldrarna så är det ganska omöjligt att utveckla sitt ridintresse. Jag önskar så att jag ägde en häst. Men en dag i framtiden har jag mina två häster ute på landet. Vänta bara!



Ciao.

Min blogg går på lite sparlåga just nu. Jag känner att jag har tappat suget att skriva, det är så mycket som händer i skolan just nu att det bara känns jobbigt att skriva ytterligare när man väl får en stund över. Det, plus att ni är så dåliga på att kommentera och det är rätt trist att skriva till en vägg.

Snart kommer G hit men innan dess ska jag tvätta. Jag har huuur mycket som helst att tvätta. Jag förstår inte varför jag alltid väntar tills sista dagen.

Jaja. Ha det bra - Ciao!

Party

Hej på er!

Sorry för extremt dålig bloggning den senaste veckan, jag har pluggat med min grupp ungefär varje vaken stund. Men igår blev vi klara med vårt PM om Israeli National Cinema. Känns bra!

Nu laddar jag för party! Jag och Gabbe håller på att städa för fullt, efter klockan sex får vi gäster. Sedan blir det krogen!


Blurr

Idag fick jag en sådan där jobbig "black out" som jag kallar det. Det bara flimrade till på ögonen och sen förlorade jag typ synen (alltså allt blir ofokuserat och blurrigt, jag såg bara ena armen osv). Jag har ju haft det en gång tidigare så gjorde som förut, jag drack tre glas vatten, åt lite mat (det var väldigt svårt att laga mat när man bara såg halva korvarna och halva stekspaden) och la mig och vilade. Ca en timme senare klarnade det upp framför ögonen och jag började se normalt igen. Men jag känner mig fortfarande lite snurrig. Konstigt, ja!

Ikväll ska jag hem till Johanna som fyller 21, så det ska bli mycket trevligt. Annars har jag bara pluggat idag!

Ha det gött.

BIG MOUTH

Har ni inte sett den här MÅSTE ni se den. Så roligt att man dör!

DA HELG

Pff, vilka tråkiga bloggläsare man har! Här säger man att man fyller år i ett sorgligt försök att tigga lite uppmärksamhet och inte ett grattis får man. Schysst! Haha- äh det är lugnt, ni är förlåtna. Förlåtna. Säger man så? Hm.

Helgen har varit lugn! Jag skippade bion efter den fina presenten - Peep show säsong 7. Så jag och bästis satt och snacka, skratta och chillade. Det var inte så farligt att fylla 25 ändå.

Lördagen spenderades med min fina gabbe - vi skulle laga god mat och titta film men vi var så trötta att vi köpte hamburgertallrik istället. Och det tog så lång tid för mig att bestämma vilken film vi skulle se att när vi väl började titta på den så somnade jag på direkten. Imorse när han skulle iväg till jobbet sa han att han inte ens märkte att jag hade somnat. Och jag låg bredvid honom. Shysst, här är man osynlig liksom!

Nu är jag tillbaka i Öret och upptäcker till min stora fasa att de har flyttat Bachelorette till imorgon! Snacka om att förstöra min kväll! Bastards.



GRATTIS

...Till mig! Idag är jag 25 år (otroligt) gammal! Jag har ätit jordgubbar till frukost och nu ska jag och gabbe ta tåget hem till Västerås. Ska äta middag med familjen och sedan blir det bio ikväll med bästa vännen! Perfekt.


RSS 2.0