Hölick






Tic tac

Imorgon är det sista arbetsdagen för denna vecka. Imorgonbitti innan jobbet ska jag hämta en hyrbil, sedan efter jobbet åker jag och Sofia direkt hem och plockar upp Gabbe och bror- sedan bär av till Hölick! Där väntar la familia, kära syster och Chat. Det ska bli så JÄKLA kul, jag längtar sjukt mycket. Därför känns det också väldigt långt bort...kan inte tiden gå fortare?

 

 


No rest

Usch, de här 'två' veckorna har gått fort. För fort. Jag har sovit...och jag har sovit. Välförtjänt...ja. Men kul? Kanske inte. Har man varit utmattad så har man. Pluggis som jag är blev jag väldigt överraskad (och glad) över att få veta att jag fick 98 av 100 på näst sista tentan. Bara en tenta kvar att ta reda på...

Igår följde jag med Gabbe och hans mamma till Uppsala sjukhus. Inte det mest upplyftande det heller, en eventuell operation kommer att bli riskfylld och svår.
Rummet var fylld med höjdarläkare som klämde på Gabbe och mitt hjärta värkte lite. Det fick mig att tänka på allt han måste ha varit med om som barn. Livet är fan inte rättvist. Nu ska läkarna överlägga sedan får vi se vad de kommer fram till om riskerna och huruvida de ens vill genomföra operationen.
Imorgon ska jag hem till familjen och på fredag är det dags att börja jobba. Ingen vila här inte.

RSS 2.0