Not Sick

Idag känner jag mig faktiskt lite hängig, svag halsont och huvudvärk. Det kommer väl sluta med att jag blir supoersjuk lagom tills OS i London, eftersom de enda gångerna jag varit sjuk i mitt liv varit vid tillfällen man absolut inte vill bli sjuk på. Kan inte vara sjuk nu heller, så imorgon måste jag bli frisk. Ikväll ska jag laga chicken enchilandas med autentisk guacamole och varm kikärtssallad. Måste bara få med G på noterna, haha!
Nej nu måste jag skynda mig.

Torsdag

På något vänster har jag lyckats tacka ja till att arbeta 3 söndagar i rad. Nu i helgen blir den andra. Det betyder att jag jobbar 18 av 21 dagar under tre veckor. Help! Jag kommer förmodligen dö av utmattning. Men eftersom jag är så fattig kändes det extremt dumt att säga nej så nu måste det helt enkelt gå. Jag ska försöka att inte tänka på det helt enkelt utan låtsas att det är vanliga helger...(tjena). Så livet kommer fortsätta att stå på stand still.
Idag fyller mamsen år, Grattis!


Lus

Usch vilken dag det har varit! Jag har jobbat och fick därmed stiga upp ur sängen klockan sex imorse. Sedan har jag slitit i håret i ett försök att fiska fram pengar eftersom jag är så extremt jävla löjligt luspank. Med papsen hjälp kan jag nu andas ut tills nästa månad. Då jag tydligen ska ha råd med OS i London. Jahaa. Aldrig tidigare har jag önskat med sådan styrka att jag inte vore student, och hade ett jobb med lön. Hur fixar studenter sommaren? Dom som inte har snälla föräldrar, vad gör dom? Det sjukaste av allt är ju att jag faktiskt jobbar. Men lönen, den ser man inte röken av förrän sommaren och sommarjobbet är typ slut. Ja det är allt bra sjukt.
Sara och Chat åkte hem igår och det var sorgligt som vanligt. Fast vi ses ju om fyra veckor igen. Längtar! I fredags gick vi ner en stund till cityfestivalen och kikade runt. Jag har några fina kort men jag orkar inte fixa fram dom nu. Istället ska jag fortsätta kämpa för att inte somna.
Ciao.

RSS 2.0