HALLOWEEN

Heej! IDAG ÄR DET HALLOWEEN IN MANSION A'LA MALM. Jag har gjort jättefint, dukat med svart duk(lakan), gjort egna ljusdekorationer (blev inte så fint) och dukat med fina tallrikar och servetter. Jag har också plockat löv och dekorerat med (jag gick ute med en ica-påse och samlade löv, snacka om att jag fick underliga blickar). Jag har också lagt ut spindelnät och spindlar och ställt upp två pumpor bredvid tv:n som jag och Gabbe ska dekorera när han kommer hem. Sedan blir det pumpasoppa (receptet låter super-gott) till förrätt och kyckling till huvudrätt (tråk). Efterrätt blir godis och chips.

Men mitt största problem med denna dag är vad i helvete vi skulle se för film. Jag har ju sett typ varenda skräckfilm på jorden och jag vill ju helst se någon slags Halloween-film. Men vet ni? Det finns typ inga. Halloweenserien känns ju lite tråkig eftersom jag har sett de flesta. Men, tillslut bestämde jag mig för Halloween H20 (fast den är rätt dålig) mest för att skapa lite stämning. Efter det ska vi se Wrong Turn 4, som släpptes i veckan. Den är säkert sämst, men jag har ju sätt alla andra i serien så jag är rätt säker på att bli underhållen iallafall.

Yes - så ikväll som ni hör, har jag gått all-in. Det kommer bli perfekt! Här har ni ett smakprov:



Ska försöka ta en bild sen ikväll när allt är klart och alla ljus är tända!


Divergent

Sofia lånade mig boken Divergent av Veronica Roth. Den var så spännande att jag läste ut den på en dag. Den var typ 500 sidor lång. Jag längtar efter uppföljarna, den andra boken förväntas komma nästa år. Efter att ha läst ut boken blev jag också övertygad om att den skulle bli film. Jag hade naturligtvis rätt, Divergent är beräknad att komma upp på biograferna år 2015. Jag blev överlycklig först. Tills jag insåg att år 2015...då är jag..29 år gammal. Glädjen förbyttes snabbt till sorg.


Bild hämtad här.

Just one little thing

Jag skrev på kontrakt för lägenhet idag!

Going on.

Sorry, det blev visst ingen uppdatering igår. Jag kom hem klockan kvart över åtta, så det enda jag orkade var att slänga i mig en hamburgertallrik och dimpa ner i soffan. Somnade strax innan tolv. Ja, det här veckan har verkligen tagit musten ur mig! Shiiit vad vi har jobbat. Vi snackar 10-timmar om dagen, 5 dagar i sträck, ,med vetenskapliga termer och texter. Det börjar nästan kännas naturligt att prata om ord som syntaxer, totaliseringar och hermeneutics.

Men nu är det helg och jag ska försöka ta igen mig innan nästa mardrömsvecka tar fart. Jag lovar att när allt det här är över, så kommer inget längre att kännas jobbigt.

Men annars då? Jo, London var fantastiskt som vanligt! Men inget vilo-vecka precis, hehe. Vi gick typ en mil om dagen och http://publishme.se/1043283/entries/article/new/mina fötter gjorde så ont att jag ville gråta den sista dagen. Vi hann med en massa saker, vi shoppade, vi åt på deras grann-pub (som var supernmysig och gav mig tv-serekänslor), på Ripe tomatoes och TGI Fridays. Vi var på stand-up komedikväll och det va grymt kul faktiskt, sen hann vi med att bowla, gå på London Zoo i underbart soligt höstväder och gå på Queen-musikalen (som var en upplevelse i sig). Nej, det var en mycket lyckad vecka och man kan inte låta bli att avundas tillgången och närheten av restauranger, pubar, shopping och AKTIVITETER.

Sen när jag kom hem möttes jag av den glada nyhteten att jag fått ALLA RÄTT på den senaste hemtentan. 19/19 - inte dåligt va? Jag är extremt stolt över mig själv, fattar faktiskt inte hur jag lyckades då jag tyckte frågorna var rätt svåra.

Idag ska jag och Gabbe försöka ta oss till bjuris så att vi kan hämta hans brors bil. Vi vill åka till IKEA (läs jag) och Maxi (läs Gabbe). Nästa lördag har jag nämligen planerat att vi ska ha en Halloweenkväll. Vi ska göra kreativa pynt (återigen läs jag), karva ut pumpor (här har han inget val än att göra en) och äta pumpasoppa till förrätt. Så jag måste köpa en massa ljus och skålar och sånt som jag kan pynta. Sedan måste jag hitta två passade skräck-halloween-tema filmer som vi kan kika på efter maten. Jag ser mest fram emot att karva pumpor, för jag är ju lite av ett proffs på det. Ni har väl sett dessa som jag gjorde, alldeles själv, med alldeles för mycket tid:



Ja, det blev flera inlägg i ett här, med det kan inte hjälpas. Hoppas ni får en trevlig helg!


Study

Hej på er!

Det var längesedan jag skrev nu och en hel del har hänt sedan dess. Jag hinner inte uppdatera er nu, men jag lovar att skriva ett inlägg på fredag när jag kommer hem från Elsa. Jag har bott här en vecka för att kunna plugga järnet.

Men, jag kan avslöja att jag ska kolla på en lägenhet på onsdag i nästa vecka! Den är på 33 kvadrat och ligger granne med Elsa, på Tärnvägen. Hyran är på 3200 så det låter ju toppen!

Ha det gött så länge!

Adventure.

Den här helgen kommer bli grym. Ikväll ska jag hem till Petro på födelsedagsfirande med några trevliga tjejer och jag har hört rykten om att vi kommer bjudas på snacks och vin. Trevligt! Imorgon tänker jag leka med Rebecka och förhoppningsvis går vi ut! Den kommer bli awesome. På söndag ska jag vila upp mig och plugga lite. På måndag ska jag till skolan och plugga med Elsa. Vi måste planera vår forskningsöversikt som ska vara på 30 sidor var. Shit! Det känns verkligen stressigt och jag får lite panik när jag tänker på det.

Nej, nu måste jag börja planera för kvällen, jag hoppas ni får en trevlig kväll!

Toa.

Usch. Vaknade imorse av min kaosmage. Den har varit bra så länge nu att jag nästan glömt bort att jag har problem. Men i morse ville den verkligen inte vara med mig. Satt på toa i timmar (okej nu överdrev jag) och tog sedan beslutet att skippa skolan. Det känns inge kul att sitta på ett tåg och buss när den är som den är. Tog två tabletter och hoppas att det blir bättre. Istället har jag ångest över att jag missar skolan. Såklart. SUUCCKKK.

Jaja. Jag ska tillbringa dagen med att försöka få i mig näring och titta på Wildfire. Jag började kolla på den serien häromdagen - och WOW. Som OC fast den utspelar sig i ett stall. Asså, varför har jag inte tittat på den förut? Riktig mys-serie. Jag grät till andra avsnittet. Det va så fint. Åh.

Rebecka, ja visst är det fantastiskt? Jag trodde att jag hade sagt det till dig förut. Här kommer resten av böckerna med nya omslag:

Cocktails for three



The wedding girl



The Gatecrasher



Swimming Pool Sunday



A Desirable Residence



The Tennis Party



That's it! Men Rebecka, kom ihåg att hon skrev dessa böcker innan hon skrev shopaholic-serien och innan hon blev känd, så jag har ingen aning om de är lika bra. BTW, Ring mig sen och berätta om Dublin! Det är en beordran.

Nej, nu ska jag gå på toa. Jag förstår att ni tycker att det är väldigt intressant information.

RSS 2.0