Going on.

Sorry, det blev visst ingen uppdatering igår. Jag kom hem klockan kvart över åtta, så det enda jag orkade var att slänga i mig en hamburgertallrik och dimpa ner i soffan. Somnade strax innan tolv. Ja, det här veckan har verkligen tagit musten ur mig! Shiiit vad vi har jobbat. Vi snackar 10-timmar om dagen, 5 dagar i sträck, ,med vetenskapliga termer och texter. Det börjar nästan kännas naturligt att prata om ord som syntaxer, totaliseringar och hermeneutics.

Men nu är det helg och jag ska försöka ta igen mig innan nästa mardrömsvecka tar fart. Jag lovar att när allt det här är över, så kommer inget längre att kännas jobbigt.

Men annars då? Jo, London var fantastiskt som vanligt! Men inget vilo-vecka precis, hehe. Vi gick typ en mil om dagen och http://publishme.se/1043283/entries/article/new/mina fötter gjorde så ont att jag ville gråta den sista dagen. Vi hann med en massa saker, vi shoppade, vi åt på deras grann-pub (som var supernmysig och gav mig tv-serekänslor), på Ripe tomatoes och TGI Fridays. Vi var på stand-up komedikväll och det va grymt kul faktiskt, sen hann vi med att bowla, gå på London Zoo i underbart soligt höstväder och gå på Queen-musikalen (som var en upplevelse i sig). Nej, det var en mycket lyckad vecka och man kan inte låta bli att avundas tillgången och närheten av restauranger, pubar, shopping och AKTIVITETER.

Sen när jag kom hem möttes jag av den glada nyhteten att jag fått ALLA RÄTT på den senaste hemtentan. 19/19 - inte dåligt va? Jag är extremt stolt över mig själv, fattar faktiskt inte hur jag lyckades då jag tyckte frågorna var rätt svåra.

Idag ska jag och Gabbe försöka ta oss till bjuris så att vi kan hämta hans brors bil. Vi vill åka till IKEA (läs jag) och Maxi (läs Gabbe). Nästa lördag har jag nämligen planerat att vi ska ha en Halloweenkväll. Vi ska göra kreativa pynt (återigen läs jag), karva ut pumpor (här har han inget val än att göra en) och äta pumpasoppa till förrätt. Så jag måste köpa en massa ljus och skålar och sånt som jag kan pynta. Sedan måste jag hitta två passade skräck-halloween-tema filmer som vi kan kika på efter maten. Jag ser mest fram emot att karva pumpor, för jag är ju lite av ett proffs på det. Ni har väl sett dessa som jag gjorde, alldeles själv, med alldeles för mycket tid:



Ja, det blev flera inlägg i ett här, med det kan inte hjälpas. Hoppas ni får en trevlig helg!


Kommentarer
Postat av: Sara

Å vad kul att höra från dig, saknar din bloggning. Lycka till med uppsatsgrejen, och lägenheten! Ses snart, kommer och hälsar på i November! kramis

2011-10-25 @ 22:14:19
Postat av: Sofia

Men herregud, det sitter ju en liten minikatt där! Hade inte sett den förut, kanske för att den är mindre än pumporna???? Så gulligt!

2011-10-29 @ 14:37:22
URL: http://ensofia.blogspot.com
Postat av: J,

Haha ja jag vet Sofia! Det är ju det gulligaste med hela bilden. Och han är en liten kattunge, inte minikatt ;) Va Sara, kommer du hem i november? YEAY! Kraaam

2011-10-29 @ 14:54:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0