BIO och sånt.

Gårdagens match var väl lite av en besvikelse? Jag tycker att både Spanien och Portugal spelade tråkigt och fegt.

Ikväll blir det bio med Mia. Vi ska se Twilight: Eclipse. Jag kan ju inte direkt påstå att jag är förväntansfull, jag är trött och vill helst chilla hemma. Jag är inte heller på humör för att trängas i en biograf proppfull med fjortisar och barn. Men men det blir nog bra det där.



I helgen blir det FOTBOLL. SOLA. FOTBOLL. Åh. Jag längtar.

Spontan kväll.

Om ca tio minuter sticker jag, Rebecka och Kim ner till sportbaren. Vi ska kolla Spanien-Portugal. Galet spännande.

Idag fick Rebecka 3000 norska skattepengar tillbaka. WTF?! Då borde jag också få tillbaka pengar. Längtar tills jag kommer hem till bjuris och kan kolla om pengar väntar på mig eller inte.


TREVLIG KVÄLL.

Ps. Visste ni att Scream 4 kommer ut nästa sommar? Jag DÖR.

Ps2: HUR BRA ÄR COCA COLAS "WAVIN FLAG"?


BRASILIEN.

Jag lever!

Det var längesedan jag skrev nu. Jag har levt lite i helgen nämligen. I torsdags kväll åkte jag och brorsan tåg upp till Hudiksvall. Där kom syrran och hämtade oss med bil och vi körde ut till Hölick. Där har jag ätit gott, druckit gott, kollat på underbar fotboll, spelat kubb, gjort midsommarstång, gjort midsommarkrans, ätit godis tills tänderna ilade, solat på stranden tills händerna blev blåa (det blåste isvindar) och bara haft det allmänt underbart. Lennon (vår katt) dödade en ekorre den första dagen och åt upp huvudet, resten släpade han fram till huset för att med stolthet visa vilken duktig jägare han var. Det uppskattades inte. Inte heller uppskattade jag att ha honom i sängen strax efter massakern.

Chat tog jättefina kort och jag vill hemskt gärna visa dom men tyvärr så verkar inte hans USB-sladd fungera så än så länge har jag inte kunnat få korten.

Arbetsveckan har börjat. Syster är ledig- skitunge. På torsdag börjar cityfestivalen. Fotbollen är underbart spännande just nu. Ikväll spelar Brasilen-Chile. Jag hejar fullt ut på Brasilien nu när England har åkt ut. De spelar inte fotboll, de dansar över planen. Jag älskar att se dom spela. Argentina är också undebara att titta på!

Återkommer.


MIDSOMMAR.

Hörrni. Om 20 minuter tar jag midsommar. Det blir tåget upp mot Hudiksvall och sedan Hölick hela helgen med familj och hela syskonskaran med respektive pojkvänner. Nej förresten. Sofia ska ju inte med. Hehe. Men nästan hela syskonskaran då.

Jag är grymt ledsen över att jag kommer att sitta på tåget på söndag när England möter Tyskland. det är nästan så att jag vill gråta. På riktigt.

Ikväll är jag i paradiset igen. Som jag har längtat.

 






TREVLIG MIDSOMMAR.

Taylor Lautner, du gjorde mig döv.

I  tre timmar fick jag utstå skrik på grund av dig. Sedan log ni knappt. Vilka tråkmånsar ni var, du och Kristen Stewart. Jag kan iofs inte klandra er. Jag tyckte att det jobbigt att vara med på ett fanevent. Ni måste göra det var och varannan dag. Stackars, stackars er.

Mia satt några timmar innan och pratade med deras pilot på Grand hotell. Han hade inte så mycket skvaller att erbjuda förutom att han tyckte att Taylor var jättetrevlig. Kristen sa han inget om. Hehe.


Twilight fan event idag.

Sitter på jobbet. Trött som få. Idag klockan två går tåget mot Sthlm. Där möter jag upp Mia sedan bär det iväg mot hovet.

Detta kan bli grymt intressant. Lovar att ge er lite skvaller efteråt.


Det kan man kalla kväll.

Telefonen ringde vid elva. Jag svarade. En man med näst intill oförståbar svenska meddelar mig att jag har tappat min plånbok. Har jag tappat min plånbok svarar jag?. Det hade jag tydligen. Den är på väg till mig nu as we speak i taxi. Jag måste betala taxiresan. Rätt bra service ändå måste jag säga. Schysst liksom att någon löser mitt problem innan jag ens vet att jag har ett.

Igår började kvällen hemma hos oss. Sedan for vi ner till Pitchers för att kolla fotbollen med R:s bror och hans kompisar. Kim kom dit. Tyvärr hade en propp gått så vi satt och kollade på brus. Så då gick vi till Sportbaren. Där var det drag kan jag lova! Men kim blev hungrig. Då gick vi till två rum och kök och kollade klart på matchen där. Fan vad dåligt de spelade. Katastrof. Efter det gick jag och R till Bill och bob. Där träffade vi hela gänget från Pitchers så vi blev kvar där hela kvällen. Det var grymt trevligt! Kvällen slutade med att Jag, R och vår granne (fråga mig inte) tog en taxi hem tillsammans. Vi gick över till honom (han bor precis brevid oss, alltså vi snackar en halvmeter) och spelade dart och käkade donken. Sedan gick vi hem och sov.

Mycket trevlig kväll!

Idag blir det bröllopsbevakning och eventuellt fotboll. Sedan får vi se var kvällen tar oss!


We need to talk about Kevin.

Jag läser just nu "We need to talk about Kevin". Det är en bok som handlar om en kvinnas kamp för att komma över sin sorg och skuldkänslor över sin son som dödade en massa ungdomar i en skola. Jag har inte kommit långt. Den är väldigt svårläst, jag tycker själv att jag är rätt duktig på engelska men denna bok är väl en aning mer seriös än de böcker jag vanligtvis läser. Engelskan är svår. Som alla andra böcker numera ska denna göras till film. Den kommer att ha premiär nästa år och ha John C. Reilly, Tilda Swinton och Ezra Miller i huvudrollerna.

SPÄNNANDE.


The host- tvserie?

Jag läste häromdagen på imdb att någon tyckte att man skulle göra The host till en tvserie. Först tyckte jag att det lät helt befängt. Men sedan. Tänk på det? Det skulle ju kunna bli alldeles fantastiskt. Utomjordingar tar över världen, ett fåtal människor finns kvar gömda i bergen. Så slänger vi in en utomjording i denna mix av människor. Fatta vad intressant och bra det skulle kunna bli? Jag tror mer på den idén än filmen om jag ska vara ärlig. Det skulle bli en omedelbar succé.


HELG.

Jag blundar. Öppnar ögonen igen. Fortfarande fredag. Fredag. Fattar ni?

FREDAG.

Jag ser fram emot den här helgen! Jag ser iof alltid fram emot helger men just den här helgen tror jag kommer att bli top notch.

Schema?

FREDAG.
*Första lediga helgdagen sedan jag började jobba igen. Bara det liksom.
* England vs. Algeriet. Chips, dricka, öl och trevligt sällskap.

LÖRDAG.
*Bröllopstv hela dagen
*Nybakade foccia (De var nybakade i onsdags)
*Ut på stan på kvällen. Where to go? Det visar sig.

SÖNDAG.
*Ångest över att helgen är slut (ser inte så mycket fram emot det)

MÅNDAG.
*
Jobba halvdag och sedan åka och titta på Twilight-fan spektaklet.

ONSDAG.
*
Sara och Chat kommer hem till Sverige. Fotboll och en massa massa film föreställer jag mig.

TORSDAG.
*
Tar tåget till Hölick. Alldeles, alldeles underbart.

Hm. Hörrni. Vilken lång helg det blev! Kunde inte riktigt sluta..



Twilight fan event.

Hej på er.

Idag fick min kompis reda på att hon vunnit två biljetter till twilight fan event på måndag på hovet, Sthlm. Hon vill bjuda med mig! Så jag har nu tagit ledigt halva dagen på måndag och tillsammans beger vi oss alltså till sthlm för att beskåda Taylor Lautner, Kristin Stewart och galna fan. Det blir grymt spännande. Min syrras kommentar var: se till att du inte är med på kort så att folk känner igen dig. Hon har en poäng. Det kanske blir peruk.


Ps.

Soffan- anledningen till att jag frågade vad Prequel betyder är att jag läste att Clarissa Clare kommer ut med en prequel till Mortal Instruments i augusti. Den heter Clockwork Angel och låter väldigt, väldigt bra. Serien ska heta the infernal devices.

;)


The infernal devices

Back to reality, oops there goes gravity

Det är märkligt hur snabbt man anpassar sig. Jag är inne på min tredje arbetsdag och det känns som att jag aldrig har varit borta. Ärligt talat så känns det skönt att ha någonstans att vara om dagarna och det är på något skumt sätt härligt att komma hem trött på eftermiddagarna. Jag älskar att ha en anledning till att slänga mig i soffan och klaga över att jag har ont i axlarna eller vad det nu kan vara.

Igår var jag jättehungrig efter jobbet. Jag mötte R vid affären och vi handlade världens helgmat. Ytterfile, potatis, sallad, bea osv. När vi kom hem kom vi på att vi inte orkade laga mat. Då gick vi till pizzerian istället och köpte hamburgertallrik. Värt. Men nu har vi ju iallafall mat till fredag.

Sedan tog jag cykeln till G. Vi kollade Brasilien mot Nordkorea. Jag började nästan gråta när nr 9 i Nordkorea började gråta. Åh så fint. Grymt kul match. Sedan slocknade jag på tre sekunder.

Nej, back to work.


prequel, sequel?

Jag blir lite konfunderad. Sequel betyder väl uppföljare. Så vad betyder då prequel? Enligt vissa ordlistor på google så betyder det också uppföljare och enligt andra så existerar inte ordet. HJÄLP?


Vecka 1.

Så var den första arbetsdagen slutförd. Efter att nästan ha försovit mig i morse, så anlände jag till ett Ica fullproppat med killar som skulle på anställningsintervjuer. Lite småjobbigt att ta sig igenom en hord av killar som glodde så att det såg ut som att ögonen skulle ploppa ut.

Dagen gick bra. Halva dagen satt jag och stirrade in i dataskärmen eftersom inget fungerade. Naturligtvis. Efter lunch verkade det dock ha skett ett under och jag kunde börja arbeta. Jag var lite nervös inför det första samtalet så som man är. Man tror ju att man har glömt allt. Det hade jag inte. Jag kom ihåg allt och behövde inte fråga någon om hjälp en enda gång. Jag var grym. Nybörjar tur? Det får tiden utvisa. Men det var faktiskt ganska kul för folket i telefonen var trevliga som aldrig förr. 
 
När jag kom hem fixade jag matlådor till typ ett år framåt. Inte särskilt gott var det heller. Men vad gör man inte.

Ikväll blir det fotboll. SKRÄLL. Italien vs. Paraguay. Spääännande.

Vi hörs hörrni.


LOVE, HEART

Finns det något värre än att titta på matlagningsprogram när man är hungrig?

Jag kikar på Jamie's American Road Trip på tv. Han är i Los Angeles för tillfället, fast i det mexikanska området. Han lagar en massa färgglada mexikanska rätter och det vattnas i munnen på mig. Snart kommer det droppa.
Jag känner verkligen med de stackars människor som måste växa upp i områden som präglas av våld, gäng och död.

Nu har jag tappat bort mobilen. Fy fan vad frustrerande. Jag hade den för ungefär 5 minuter sedan men nu så är den puts väck. Helvete.

Haha. Just ja. Jag satte den ju i laddaren. 

Dagens ilandsproblem.

Imorgon är det back to business. Efter drygt två månaders ledighet så är det¨åter igen dags för mig att ta en plats i samhället. Jag ser mest fram emot att se fram emot helgerna igen. Förstår ni vad jag menar?

Nej vet ni vad. Nu ska kila.

Ps. Jag är väldigt sugen på att prova att göra den där chokladmolen som Jamie gör nu. Låter intressant.


Fotbolls VM

Äntligen! Jag älskar fotbolls VM. Eftersom Sverige inte är med i år så är jag en hundraprocentig England supporter detta VM. Nu spelas den första matchen mellan Sydafrika-Mexico. Mexico ser hetast ut för tillfället.

Annars. Jo jag tvingade med mig syster ner på stan idag. Hon var så arg, så arg. Jag och R gick och kollade när Linnea sprang ut och gav henne blommor. Sedan gick R tillbaka till jobbet och jag gick en sväng på stan med syster. Jag tycker så synd om de som tar studenten idag, fy fan vilket jävla väder! Det påminde om när jag tog studenten. Fast jag tror nästan att det var lite kallare då.

Hörrni. Det där ljudet som surrar i bakgrunden på fotbollsstadion är så jävla irriterande. Jag dör snart.

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Imorgon ska jag kolla Englandmatchen hos G med chips och öl som ju hör till. Det blir trevligt. Sedan väntar ångest på söndag och jobb dagen därpå.

Sommaren är slut.


MTV movie awards.

Lite väl sent kanske men nu kollar jag äntligen på MTV movie awards. Robert Pattinson och Kristen Stewart är så pinsamma att jag inte kan titta. Det är liksom fysiskt jobbigt att se dom fåna sig uppe på scenen.

Sandra Bullock är underbar. Vilket fantastiskt tal. Kan man annat än älska henne efter det här året? Hennes fula man kan kyssa sig själv i arslet. Good riddance! Betty White är fantastisk rolig också.


awkward.


Sandra and Scarlet


Funny guy.

Sedan läste jag att Sophie Kinsella släpper sin senaste Shopaholic bok den 24 Augusti. Den ska heta "Mini Shopaholic" och vad den handlar om är ju ganska enkelt att lista ut.

Jag längtar!

Igår såg jag, syster och R "Valentines day". Jag hade låga förväntningar men den var faktiskt riktigt bra tycker jag. De hade verkligen ansträngt sig för att inte göra den förutsägbar och Anne Hathaway var underbar som en "phonesex employee". Haha eller vad man nu kallar det.

Nej nu ska jag kolla vidare. Hörs!

Blind.

Idag har jag verkligen inte gjort ett skit. Jävligt skönt! Jag har spelat lite på mitt tvspel och äntligen klarade jag av att slå den där jävla orchen. Fy fan, det tog bara typ 4 timmar totalt. 10 töntpoäng till mig.

Hörrni. Jag har något i ögat. Det är så irriterade, det sitter något under ögonlocket och jag har försökt med allt, ögondroppar, vatten, linsvätska. Fuck det gör ont. Jag ska sova på saken (bokstavligt talat) och hoppas att det inte sväller upp till en boll imorgon så läkarna måste bända upp ögat. Eller vad de nu skulle göra.  

Nu väntar jag på att Jersey Shore ska börja (är jag den enda som fullkomligt älskar det?). Jag är lite ledsen över att jag missade MTV movie awards igår. Måste kolla om det kommer att visas i repris.

Imorgon kanske syster kommer över, det blir mycket trevligt.

Nu ska jag och mitt snart blinda öga försöka titta på tv.

 Tyck synd om mig, snälla.

Segt.

Allå. Datorn är extremt seg idag. Eller telia. Svårt att avgöra vad felet är faktiskt.

Gårdagskvällen var kul. Till en början iallafall. Sedan blev det lite tjaffs och det slutade med att jag åkte hem vid elva.

Idag har jag och R solat vid löga (jag försökte mest vrida mig bort från solens strålar men iallafall).

Soffan, jag läste någonstans att Erik Fellows är tänkbar för rollen som Ian i the Host. Jag tycker att han kan spela Kyle, han är ju grymt lik Ian Somerhalder.


Kyle?

Nej nu ger jag upp, internet är så jävla segt att jag avlider.

Grilla.

Ikväll blir det grillning hemma på gryta. Ja, gryta känns lite som ett tredje hem fortfarande. Jag tänkte inviga min nya klänning även fastän det är kallt som fan.

Vad ska man grilla då?
Jag nöjer mig med något enkelt. Typ potatisklyftor, sallad, grillad majs, marinerat kött och bea. R bara skrattade när jag sa det och svarade "Nöjer du dig med bara det, vad fan hade du förväntat dig någon jävla trerätters eller?"
Hm. Jag tycker att det var lite...Inga hotdogs här heller!

Ni får ha en trevlig lördagskväll!



freeedaag!

Fattar ni att jag börjar jobba igen om en vecka från måndag? Alltså det är ju helt absurt. Var tog tiden vägen?

Idag är det iallafall fredag. Jag ska cykla ner på stan snart och möta upp bästis. Sedan kanske vi sätter oss i solen en stund.

Jag har inte mycket mer att säga just nu. Återkommer sen.

HELG.

Underbara dag.

Vilket jävla fantastiskt väder vi har haft idag! Heelt sjukt underbart.

Jag har cyklat ca 2 mil idag. Okej 1.6 typ. Det är ju nästan 2. Utöver det har jag bara latat mig i solstolen hela dagen. Imorgon kör jag en repris för vädergudarna har lovat fint imorgon med. Bror är hemma vilket gör det hela lite roligare, jag planerar att lura ut honom i solen så att hans bleka-vampyr liknande kropp får lite färg. Jag gissar tyvärr att detta mission kommer att misslyckas.

Fy fan vilket värdelöst program Sandhamn är. Han som snackar till programmet, är han seriöst eller? Jag hoppas verkligen inte det. Det händer ju absolut ingenting, någonsin. Varför jag tittar? Jävligt bra fråga. Ska genast sluta.

Läggdags!

Haha ha. Tjeena.


Slutet på lost.

Ja nu har jag och bästa vän sett slutet på lost. När jag hade 10 avsnitt kvar så avslöjade systers kära pojkvän hela slutet. Jag har fortfarande inte kommit över det. Bitter ja.

Iallafall. Utan att avslöja hur det slutar för er som inte har sett det ännu men planerar att göra det så kan jag bara säga att lost skaparna tog an easy way out. Besvikelse.

Jag kom nyss hem från G. Jag ska stoppa i mig något att äta sedan planerar jag att cykla dom 7 långa km hem till bjuris. Tänkte tillbringa dagen med att sola och läsa The host för typ fjärde gången.

Nu är det bara två veckor kvar tills jag börjar jobba igen. Shit vad snabbt det har gått...

Nej vi hörs hörrni, ha det så bra!

(Och Soffan hälsa Christian att han inte behöver vara rädd, jag förlåter honom.)

;)

RSS 2.0