The Host.

Alltså. Varför i helvete har de castat Saorise Ronan som Melanie till filmatiseringen av The Host? Jag förstår inte. Hon är ju fel på alla sätt som finns. Det är väl ett tydligt tecken på att de kommer att försöka göra The Host till en ny Twilight. Det är ju inte särskilt förvånande egentligen, men ändå en besvikelse. Jag hade ett litet hopp om att den skulle bli lite mer 'edgy'.


Kommentarer
Postat av: Sofia

Alltså, jag börjar tycka att det kanske blir rätt bra ändå. Hon ÄR ju faktiskt en bra skådespelare, och det gör att det känns lite lugnare. Hellre en bra skådespelerska som kanske inte riktigt ser ut som man tänker sig, än någon som passar beskrivningen precis men som förstör filmen genom att inte kunna agera alls (KRISTEN STEWART). Dessutom har jag hört att Saorise spelar en atletisk typ assassin i Hanna, och ska tydligen vara asbra i den. Enda stora minuset tycker jag är att hon är så ung, och SER så ung ut framförallt. Oroar mig lite, hade hellre sett äldre skådespelare...

2011-05-04 @ 17:50:21
URL: http://ensofia.blogspot.com
Postat av: J.

Men alltså det är det jag stör mig på. Hon är ju inte alls en BRA skådespelare. Var får alla det ifrån? Hon var ju SÄMST i Atonement. Usch, usch, usch. BLÄ. Men ska se Hanna innan jag uttalar mig mer.

2011-05-04 @ 20:22:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0