Lost och The blind side.

Fantastisk dag igår. Nya fåtöljen anlände och det blev mycket fint! Sedan tog vi bilen till donken och sedan åkte vi hem och kollade på de två första avsnitten av LOST season 6.

!!
!!
!!

Som vanligt med lost förstod vi ingenting. Vi var som två stora frågetecken. Efter några trevande diskussioner för att försöka förklara de nya vändningarna så gav vi helt enkelt upp och konstaterade att det inte är någon idé att ens försöka. R konstaterade att man verkligen behöver mycket fantasi för att kolla på lost efter förvirringen om *SPOILER* John är John eller monstret eller Jacob som hon trodde ett ögonblick. Haha.


Bild

Efter LOST (man måste skriva med stora bokstäver) bestämde vi oss för att pricka av ännu en film från Oscarlistan och det blev "The blind side". Den var helt fantastiskt-underbart-amerikansk-sentimental. Baserad på en sann historia om Michael Oher; en fattig svart kille utan utbildning, familj eller tak över huvudet som tas in hos den rika Leigh Anne och Sean Tuohy och sedan utvecklas till en fantastisk football spelare. Ja ni hör ju, sockersöt och alldeles, alldeles underbar.



Snart lunch, fab!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0